Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AİLESİ, “EREĞLİ'NİN” VEKİL ADAYINI ANLATTI

AİLESİ, “EREĞLİ'NİN” VEKİL ADAYINI ANLATTI

MHP’nin Zonguldak için aday gösterdiği Ereğlili Fehmi Nuhoğlu’nun ailesi konuştu.


*Anne Ayşe Nuhoğlu:
Oğlum, bugüne kadar bizi bir kere bile ‘ah’ ettirmedi. Allah bütün Müslüman ümmetinin de benim oğlumun da yolunu açık etsin.
* Eşi Özgül Nuhoğlu:
O’nu, hayatımın 20 yılına vekil ettim, hiç pişman olmadım. Eminim ki Zonguldak halkıda asla pişman olmayacak.
*Genç siyasetçi Fehmi Nuhoğlu:
Dünyayı bir tarla olarak düşünüyorum ve bu tarlaya insan ekilmesi gerektiğini düşünüyorum. İnsanlara bir faydam olacaksa, hem bu dünyada hem de diğer dünyada Mevla’m karşımıza çıkartsın. Hepimiz gelip geçiciyiz, faniyiz. Gayem, gelip geçtiğimizde bu bölgeyi düşünen, halkına sahip çıkan, bu insanlara faydası dokunan Fehmi Nuhoğlu olmaktır.

-ÖZEL HABER-

Tarihi erkene alınarak 24 Haziran’da yapılması kararlaştırılan Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimine dört gün kaldı. Partilerin milletvekili adayları, saha çalışmaları kapsamında gittikleri köy ve mahallelerde, kendilerini ve projelerini yurttaşlara anlattı.
Her seçimde gündeme gelen ‘yerli mi’ yoksa ‘başka memleketli mi’ söylemlerinin bu seçimlerde de sıkça duyulmasına karşın; seçmen, ‘en samimi’, ‘en bilgili’, ‘en genç’ kriterleri de ön planda tutuyor. MHP, genç adayları ile 24 saat çalışıyor, mahallelere giderek sıkılmadık el bırakmıyor. MHP’nin 3’üncü sıradan Zonguldak milletvekili adayı gösterdiği Ereğli doğumlu 43 yaşındaki Fehmi Nuhoğlu da, saha çalışmaları sırasında dikkat çeken isimler arasında gösteriliyor.
İNSANLARA YARDIM ETMEYİ ÇOK SEVİYORUM
Bir GSM firmasının ilçedeki şubeliğini yürüten 3 çocuk babası Fehmi Nuhoğlu,  Ereğli FM’e yaptığı özel röportajda, siyasete neden girdiğini anlattı. Ereğli halkına vefa borcu olduğunu, bu sebepten ötürü hizmet etmek istediğini anlatan Nuhoğlu, şunları söyledi:   
“15 Şubat 1975 Karadeniz Ereğli doğumluyum. Hayatımın çocukluk kısmı Gülüç’te gençliğim ise Ereğli’de geçti. Süleyman Demirel Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü bitirdim. 2000 yılından sonra Ereğli’de ticaret hayatına atıldım. Rahmetli babam ile beraber 27 yıllık esnaflık geçmişine sahibiz. İşimi çok seviyorum, Ereğli’yi çok seviyorum.
Evliyim ve 3 çocuk babasıyım. Çocuklarımı vatan ve millete, Devlet’e hayırlı olması için, gelecek nesillere iyi taşıyabilmek için, bu topluma faydalı insanlar olarak yetiştirme gayretindeyim. Ereğli’de geçen 43 yıllık yaşamımda, bu bölgedeki insanlara bir vefa borcum olduğunu düşündüm. Bunu ödemek için siyasete atıldım. Siyasetten beklentim şudur; berrak bir Fehmi Nuhoğlu’dur. Dünü ne ise geçmişi o olacak bir Fehmi Nuhoğlu devam etmektir. İnsanlara yardım etmeyi çok seviyorum. İnsanların hayatlarına dokunmayı çok seviyorum. Dünyayı bir tarla olarak düşünüyorum ve bu tarlaya insan ekilmesi gerektiğini düşünüyorum. İnsanlara bir faydam olacaksa, hem bu dünyada hem de diğer dünyada Mevla’m karşımıza çıkartsın. Hepimiz gelip geçiciyiz, faniyiz. Gayem, gelip geçtiğimizde bu bölgeyi düşünen, halkına sahip çıkan, bu insanlara faydası dokunan Fehmi Nuhoğlu olmaktır.
Çıktığım bu yolda Mevla’m inşallah yalnız bırakmayacak. Halkımızın beni anlayım ortak bir noktada buluşmayı öneriyorum.”
GECE YARILARINA KADAR TELEFONLARIMIZ SUSMUYOR
Seçim çalışmaları kapsamsında yürütülen çalışmalarda, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu anlatan Nuhoğlu, “seçim çalışmaları sırasında bize gösterilen ilgiden çok memnunum. İnsanlar, kendi içlerinden birini görmekten dolayı mutlu oluyorlar. Milletin uzaktan el sallamalarına alışmışlar her halde. Biz yanlarına gidip ellerini sıktığımızda, esnafta olmamızdan dolayı hoşlarına gidiyor. Destek vereceklerini söylüyorlar ve buna gönülden inanıyorum. Hakkımızda, partimiz ile ilgile çok güzel şeyler konuşuluyor. Gece yarılarına kadar telefonlarımız susmuyor. Bunlar çok güzel şeyler. Bu, gittiğimiz yolun doğru olduğunu gösteriyor” diye konuştu.
MEVLA’M, YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Mensubu olduğu partiden ve partinin genel başkanı Devlet Bahçeli’den övgü dolu sözler sarf eden Nuhoğlu, şunları kaydetti:
“Tercihim elbette Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana oldu. Muhafazakar, milliyetçi bir ailenin çocuğuyum. Gençlik yıllarımızda rahmetli Başbuğumuzun birçok konferansına katıldım. O’nun anlattıkları ile büyüdüm. Ondan sonra ise büyük devlet önderi olarak gördüğüm Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi yakından takip ettim. Özendiğim bir insandır. ‘İlk önce devletim’ diyen, ondan sonra milletim, ondan sonra partim sonra da şahsım diyen kişidir. Böyle bir zihniyeti, Milliyetçi Hareket Partisi’nde gördüm. Bu yüzden, böyle bir parti ile yola çıkmaya karar verdim. Burada karşılıksız olarak ilk önce devlet, önce millet; sonra partim ve en son şahsım diyen insanlar var. Karşılıksız bir sevgi var. Beklentisi olmayan insanlarımız var. Bu parti olmaktan gerçekten gurur ve onur duyuyorum. Partimin, beni bu şekilde Zonguldak’a layık görmesinden dolayı da şeref duydum. İnşallah onların yüzlerini kara çıkartmayacağım. Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Zonguldak’ta çok güzel işlere imza atacına inanıyorum.
Mevla’m, yar ve yardımcımız olsun. Niyeti halis olan, niyeti güzel olan, niyeti devlet ve millet olan, niyeti ilk önce teşkilatı olan, toplumsal menfaati düşünen insanlardan olmak ümidiyle.”    
ADAYIN ANNESİ, DUYGULARINI GİZLEYEMEDİ
Fehmi Nuhoğlu ile aynı evde yaşayan annesi 70 yaşındaki Ayşe Nuhoğlu’da, oğlunu anlattığı sözlerinde gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlunu, rahmetli olan babası gibi dürüst ve çalışkan olduğunu belirten anne Nuhoğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Bende yardımcı oldum ama Fehmi’yi babası yetiştirdi. Babamız rahmetli oldu ve O’nu yetiştiren babamız çok çok değerliydi. Evladımızın, iğne ucu kadar bile bir kötülüğünü görmedik. Çünkü babası O’nu öyle yetiştirdi. Gece hayatı yoktur. Sabah işte akşam sekiz dendiğinde evdedir. Kötü alışkanlıkları yoktur. Ailesi ile çok mutlu ve onlar mutlu oldukça ben daha mutlu oluyorum.
‘Gelin’ demeye dilim varmıyor o benim kızımdır. Kımızda O’na layık bir hanımdır. Allah yolunu açık etsin.
Fehmi çalışkandır. Hiçbir kötü alışkanlığı yoktur. İşine bağlandığında tam bağlanır. Hiçbir hilesi, haramı olmayan sözünün eridir. Biz çocuğumuzu o şekilde yetiştirdik. Allah O’ndan razı olsun. O, babasının duasını aldı ve babasının yolundan gidiyor. Oğlum, bugüne kadar bizi bir kere bile ‘ah’ ettirmedi. Allah bütün Müslüman ümmetinin de benim oğlumun da yolunu açık etsin.”
ADAYIN EŞİ, NOKTAYI KOYDU:
O’NU HAYATIMIN 20 YILINA VEKİL ETTİ, PİŞMAN OLMADIM

Milletvekili Adalı Fehmi Nuhoğlu’nun eşi Özgül Nuhoğlu da şunları kaydetti:
“Eşimin sonuna kadar arkasındayım. Milletvekilliği, her zaman hayal ettiği şeydi. Şunu söyleyebilirim; biz 20 yıldır evliyiz. Hayatımın 20 yılına vekil ettim, hiç pişman olmadım. Eminim ki Zonguldak halkıda asla pişman olmayacak ve çok memnun olacaklar.
Ailesini, şu yoğunlukta bile ihmal etmedi, Allah O’ndan razı olsun. Her şekilde yanımızda oldu ve inanıyorum ki halkının da yanında olacaktır.”

 

AİLESİ, “EREĞLİ'NİN” VEKİL ADAYINI ANLATTI

MHP’nin Zonguldak için aday gösterdiği Ereğlili Fehmi Nuhoğlu’nun ailesi konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo