Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADI YAŞATILACAK

ADI YAÅžATILACAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, haftasonu STK’larla bir araya geldi. Burada yaptığı açıklamada Candan; “EÄŸer buraya Ãœniversite Kampüsü getirebilirsek, adını Hacı Ä°brahim Ä°zmirlioÄŸlu Kampüsü koymak istiyorum.”, dedi.

EreÄŸli eski devlet hastanesi arazisinin Ãœniversiteler Kampus Alanı olması için bizzat BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’na 3 kez dosya verdiÄŸinin altını çizen Vekil Candan; konuyla ilgili AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Numan KurtulmuÅŸ ile telefonla görüştüğünü kendisinin de bu konuyu BaÅŸbakan’a tekrar hatırlatacağını belirtti.

Modern Hastanenin temelinin atıldığından bu yana EreÄŸli’ye bir üniversiteler kampus alanı kazandırmak için canla baÅŸla çalıştığını belirten Candan; “Bu kent bu projeye sahip çıktı. Bunun için çok mutluyum. Bu konu 2-3 ay içerisinde açığa kavuÅŸacaktır. Burada basın karşısında ilk kez söylüyorum. EÄŸer buraya Ãœniversite Kampüsü getirebilirsek, adını Hacı Ä°brahim Ä°zmirlioÄŸlu Kampüsü koymak istiyorum. Bu kentin kendisine bir vefa borcu olduÄŸunu düşünüyorum”, ÅŸeklinde konuÅŸtu..  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo