Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADI: MUSTAFA KEMAL; SÖZLERİ: KENDİNDEN EMİN

ADI: MUSTAFA KEMAL; SÖZLERİ: KENDİNDEN EMİN

Karadeniz Ereğli’de AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Kemal Bektaş:


AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adaylığı tanıtım toplantısı, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığında gerçekleştirildi.
Zonguldak'ta gerçekleştirilecek temayül yoklamalarında oy kullanacak partililerin aday adaylarını yakından tanıması için tanıtım toplantısı düzenlediklerini belirten AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 20 aday adayının müracaat ettiğini söyledi. Çakır, aday adaylarının tümünün davaya gönül verdiğini belirterek şöyle dedi:

“HEPSİ DAVA ADAMI”
"Partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış bu davaya gönül vermiş hepsinin Ereğli'nin yönetiminde partinin daha iyiye taşınmasında bende varım dedikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. 5 Kasım'da başlayan aday adaylığı süreci tamamlanmış oldu. Bugün istedik ki yarın temayülde oy kullanacak teşkilat mensuplarının aday adaylarını daha yakından tanımaları gerektiğini düşündük. Ereğli'nin adayının belirlenmesinde üzerinize düşen görevi yapmanızı istiyoruz."

EN GEÇLERİ KONUŞTU: "KEŞKE ELİM KIRILSAYDI DA OY VERMESEYDİM DEDİRTMEYECEĞİZ"
AK Parti'den Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kemal Bektaş, diğer aday adaylarına başarı dileğinde bulunduğu konuşmasında, genç oluşuna dikkat çekerek toplumun her kesiminin, 'Allah razı olsun, iyi ki genç ve tecrübeli bir isim ile yola çıkmışız' dedirtmeye kararlı olduğunu vurguladı.
"Konuşma dönemini kapatıp çalışma dönemini başlatacağız" sloganı ile çıktıkları yolda, toplumun her kesiminden büyük ilgi görerek destek aldığını ifade eden Bektaş, "yeni bir isim yeni bir heyecan ve vizyonla çıktığımız bu yolda, bizlere gönül veren destek olan hiç kimsenin boynunu yere düşürmeyeceğiz. 'Keşke elim kırılsaydı da oy vermeseydim' dedirtmeyeceğiz. Ereğli'de artık konuşma dönemi bitmeli, çalışma dönemi başlamalı. AK Partili belediyecilik anlayışını ilke edinerek, 'örnek alan değil örnek olan' bir belediyeciliği Ereğli ile buluşturacağız” dedi.

"ADAY GÖSTERİLİRSEM SEÇİMİ KAZANACAĞIM"
Bektaş, şu sözlerle konuştu:
"Yapamayacağımız hiç bir işin sözünü vermeyeceğiz. Her kesimin, 'Allah razı olsun, iyi ki genç ve tecrübeli bir isim ile yola çıkmışız' dedirtmek bizim birinci önceliğimiz ve de görevimiz olacaktır. Parti teşkilatımızın tercihi başta olmak üzere,  Genel Merkez yöneticilerimizin takdiri ve  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı gösterilmem durumunda ise seçimi kesinlikle kazanacağıma inanıyorum. İlçemizin her mahallesi ve sokağına eşitlik ilkesiyle sihirli dokunuşlar yaparken,  yönetim anlayışını sil baştan değiştireceğiz. Gencim, birikimliyiz ve başarıya inandım. Biz bunu başaracağız."

Öte yandan, tanıtım toplantısında her aday adayı, 3'er dakika halinde partililere biyografilerinin anlatılması yanı sıra aday adaylığı süreçlerine ilişkin bilgilendirmede bulundular.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Vatandaş eregli

18 Kasım 2018 - 14:16

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkanı adayını buldu hayırlı olsun...

Yorum Yazın

Canlı Radyo