Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CAMİDE ABDEST ALIRKEN 8 BİN TL'SİNİ ÇALDILAR !.

CAMİDE ABDEST ALIRKEN 8 BİN TL'SİNİ ÇALDILAR !.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Bolu’da camide abdest alan bir vatandaşın cebindeki 8 bin TL'sini ‘pislikçilik’ ismini verdikleri yankesicilik yöntemiyle çalan 3 kiÅŸi, polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Olay, 5 Kasım günü Borazanlar Mahallesi’nde bulunan Bilali HabeÅŸi Camii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre G.O. isimli bir vatandaÅŸ caminin bahçesinde bulunan ÅŸadırvanda abdest aldığı sırada yanına gelen M.C.Ö. (58), A.U. (56) ve S.Y. (33), abdest alan kiÅŸinin kıyafetine çamur sürdü. Yankesiciler G.O.’nun üzerine sürülen çamuru temizlemek için dikkatini dağıttıkları sırada M.C.Ö., yaÅŸlı adamın cebindeki 8 bin lirasını aldı. Ne olduÄŸunu anlamayan G.O. namazdan sonra tarım makinesi almak için yanına aldığı paranın cebinde olmadığını fark etmesi üzerine durumu polise haber verdi. Caminin güvenlik kamerasını inceleyen Bolu AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekipleri, yankesicilik yapan 3 şüphelinin kimliklerini tespit ederek çalışma baÅŸlattı.

İkinci kez geldiklerinde yakalandılar

G.O.’nun parasını çaldıktan sonra Bolu’dan ayrılan şüphelilerin yeniden yankesicilik yapmak için kente geldikleri tespit edildi. Takibe alınan şüpheliler, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Åžahıslardan M.C.Ö.’nün yankesicilik suçundan 10, A.U.’nun 7, S.Y.’nin de 4 suç kaydı olduÄŸu öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo