Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADI; MUSTAFA KEMAL BEKTAŞ!.

ADI; MUSTAFA KEMAL BEKTAŞ!.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni yeniden isteyen AK Parti’de, partinin en genç aday adayı Mustafa Kemal Bektaş, “katalog belediye başkanı olmayacağım” dedi.
31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdari Seçiminde Zonguldak’ın en büyük ilçesi Karadeniz Ereğli’de belediye başkan aday adayı olan Mustafa Kemal Bektaş, kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Ereğli FM’de konuşmasında, vizyonunu ve ilçe için hedeflerini anlattı. Farklı bir çizgisi olduğunu belirten Bektaş, “kimsenin adamı değil Ereğli'nin evladıyım ve adamıyım. Ereğli kendi evladına ve adamına sahip çıkar. Bugüne kadar hizmet eden emek harcayan herkese teşekkür ediyoruz, gençliğimize, vizyonumuza ve tecrübemize güveniyoruz.
Dedikodu, laf kalabalığı yerine Ereğli için ‘ne yapabiliriz’ mücadelesini vereceğiz. Farklı bir çizgimiz olacak, bu çizgide herkes yer alacak çünkü tek hedefimiz memleketimizi ayağa kaldırmak” dedi.

“EREĞLİ'DE YAŞAYAN HERKES EREĞLİLİDİR”
AK Parti’nin, gençlerin önünü açan bir parti olduğunu öne süren Bektaş, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“AK Parti'den neden aday oldum, gençlerin önünü açıyor, sahip çıkıyor ve bir duruşu var. Konuşma dönemini kapatacağız, halkımızın beklentilerini karşılamak yeni bakış açıları ile getireceğimiz hizmetleri görenlerin hayır duasını alacağız.
Elim kırılsaydı da sana oy vermeseydim dedirtmeyeceğim. ‘Sen de diğerleri gibi çıktın, koltuğa oturan değişiyor’ tabusunu yıkacağım. 25 Yıllık mesleki hayatında çok yönetici, siyasetçi, bürokrat, sivil toplum kuruluşları ile çalıştım, dışarıdan bir gözlemci olarak iyi tecrübeler edindim ve bu tecrübelerimi hizmete dönüştüreceğim. Katalog belediye başkanı olmayacağım.
Ereğli'nin öncelikle ihtiyacı olan tek şey gruplaşma, bölünmenin önüne geçilmesi. Huzurun olmadığı kol kola giremediğimiz kentimizde başarı beklemek zor olur. Ereğli'de yaşayan herkes Ereğlilidir. Kol kola girmesini öğrenmek zorundayız ve bunu yönetimimizle öncülüğünü biz yapacağız, taşın altına elimizi değil bedenimizi koyacağız.”

-HABERİN İÇİNDEN-
   (Editör Yorumu)

* Partinin gazeteci kimlikli aday adayı Bektaş, mesleği gereği 20 yılı aşkın, ilçedeki sorunların merkezinde. “Nerede ne var?”, “Hangi yerde ne yok?”, “Bu mahallede vatandaş şunu istiyor” gibi unsurları biliyor.
* Hem Kandilli hem de Ormanlı kökeni bulunuyor. Ereğli’yi çok iyi biliyor.
* 1978 doğumlu aday adayı, gençliğinin O’na verdiği enerjiye sonuna kadar güveniyor. ‘Belediyede oturmayacağım, sahada çalışacağım’ diyor.

 

   

ADI; MUSTAFA KEMAL BEKTAŞ!.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Has Ereğlili

27 Kasım 2018 - 20:16

ağzına yüreğine sağlık kardeşim, duruşunda adamlığında efendiliğin ile örnek olacaksın. Allah yar ve yardımcın olsun, dualarımız seninle...

İsimsiz Yorumcu

27 Kasım 2018 - 14:57

Sen kimsin de başkanlığa aday oluyorsun ya? Bir de katalog olmayacağım diyor hahaahah :) Adını layığıyla da taşımıyorsun. Oyalama kimseyi hadi canım...

Yorum Yazın

Canlı Radyo