Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Adaylığını açıkladı... Gövde gösteri yaptı!

Adaylığını açıkladı... Gövde gösteri yaptı!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı, partisinin ilçe kongresinde yeniden aday olduÄŸunu bildirdi.


Ocakcı, partinin Süleyman Seba Sokak’ta bulunan ilçe örgütünde düzenlediÄŸi ’adaylık toplantısında’ yaptığı konuÅŸmada, 9 Aralık Cumartesi günü yapılacak Ä°lçe Kongresi’nde yeniden baÅŸkanlığa aday olduÄŸunu açıkladı. Hedefinin, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı’na kazanmak olduÄŸunu belirten Ocakcı ÅŸu ifadeleri kullandı:
“Biz, seçime giderken de seçim bittikten sonra da hep biriz ve beraberiz. Kimse bunu unutmasın. Buradan sesleniyorum Cumhuriyet Halk Partisi devrimdir, direniÅŸtir, kuruluÅŸ ve kurtuluÅŸtur. Bunu herkes bilsin.
Hedef “EreÄŸli Belediyesi”
Cumhuriyet Halk Partisi demek, canını hiçe sayıp toprağın altında yatan Kuva-yi Milliye gibi olmaktır. Karşınıza çıktığım ilk günkü heyecan ve geçmiÅŸten bugüne vermiÅŸ olduÄŸumuz mücadelenin kazanımlarından aldığım cesaret ile daha güçlü bir örgüt için ilçe baÅŸkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Hepimiz farkındayız ki 2018 ve 2019’da ülke kaderinin oylanacağı seçimler olacak. Ya bu meretlerden silkinip kalkacağız ya da zorlanacağımız anlar yaÅŸayacağız. Bu nerenle, Karadeniz EreÄŸli’den baÅŸlamak üzere elimizi taşın altına koymaya devam etmek istiyoruz. KardeÅŸlik, birlik, beraberlik duygusundan ayrılmayarak yolumuza devam edeceÄŸiz. 2019’a giderken siyasi beklentiler artık önemli deÄŸildir. Hatta bu kritik dönemde anlamı da yoktur. Ä°lk söylenmesi gereken ÅŸey Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı’nın ve genel seçimleri CHP’nin kazanmasıdır. Partimizi zedelemek isteyenler amaçlarına ulaÅŸmasına izin vermeyeceÄŸim. Bunu, buradan söylüyorum herkes bilsin.
“Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar”
Belediye baÅŸkanlığı ya da milletvekilli için bu yola çıkmıyoruz. Biz, partimizin iki yıl daha baÅŸarısı için ilçe yönetimine talibiz. Belediye baÅŸkanlığı, milletvekilliÄŸi gibi talebimiz yok, olmayacaktır. Bizim yolumuz bellidir. KoltuÄŸa oturmak önemli deÄŸildir, belediyeye kazanıp Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını o belediyeye dikmek önemlidir.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağının dalgalanması ile baÅŸardığımızı anlayacağız.  
EreÄŸli ilçe baÅŸkanlığına bu duygu ve düşünceler ile kongrede adayım. Ekip arkadaÅŸlarımız ile birlikte hedeflerimizi gerçekleÅŸtirmek için durmadan çalışacağımıza söz veriyorum. Her bir Cumhuriyet Halk Partisi üyesine, emek ve gayretlerinden dolayı her bir yönetici arkadaşıma ayrı ayrı teÅŸekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediÄŸi gibi, ’hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar’ sözünden yola çıkarak bu anlayışla çalışarak aday olacağımızı açıklıyoruz.”

                                -Haberin içinden-              

*Ocakcı’ya destek olan partiler, açıklamanın yapılacağı andan saatler öncesinde parti binasına geldiler.
*Ocakcı, yapacağı açıklamalar sırasında, kalabalık nedeniyle zorlandı. Parti binası içine sığmayan partililer, dışarıda beklediler.
*Ocakcı, açıklamaların ardından tebrikleri kabul etti, gazetecilere toplu pozlar verildi.
*Öte yandan, partinin ilçe kongresinin, 9 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’da Gülüç Belediye Düğün Salonunda yapılacağı kaydedildi. 

Adaylığını açıkladı... Gövde gösteri yaptı!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı, partisinin ilçe kongresinde yeniden aday olduÄŸunu bildirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo