Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADAY ADAYI ÖZKÖK’TEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

ADAY ADAYI ÖZKÖK’TEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Emin Semih Özkök, “birleşe birleşe büyüdük. Bunu aklımızdan hiç çıkarmayacağız” dedi.


Mahalli idareler seçimler için partisi CHP’den Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Aday Adayı olan Özkök, Süleyman Seba Sokak’ta bulunan CHP İlçe Örgütü’nde tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Kendisinin CHP’li 5 aday adayından birisi olduğunu, kim aday gösterilerse gösterilsin tek vücut çalışacağını belirten Özkök, “el ele, omuz omuza, gönül gönüle, yürek yüreğe vereceğiz. Başka çıkış yolu yoktur. Aday kim olursa olsun, herkes bütün gücünü bu partiye aktaracak. Bu isim meselesi değil, bu bir kurtuluş savaşı, bu 1919 ruhudur. Bu ruhu diriltmek zorundayız. Çıkış yoktur. Çıkışları açmanın yolu, aydınlığa gitmenin yolu birlikte olmak, küskünlükleri bırakmak, kol kola girmek ve omuz omuza vermektir” diye konuştu.

“EREĞLİ HALKI, YANIK ET KOKUSU VEREN SU İÇMEYE LAYIK DEĞİLDİR”
Aday adayının bu sözleri ise uzun süre alkışlandı. Özkök, kalabalığa hitaben sözlerinde özetle şunları anlattı:
“Beş aday adayı olarak yola çıktık. Bütün aday adayı arkadaşlarımın benim güzümde birbirlerinden ne eksiği ne de fazlası yoktur. Birimiz aday olacağız ve diğer dört arkadaşımız kendileri adaymış gibi çalışacaklar.
Ereğli’nin adam kayırmaya ihtiyacı yoktur. Kavga ile geçirecek zaman yoktur. Ereğli halkı, yanık et kokusu veren su içmeye layık değildir. Ereğli halkı, bir misafirini karşılamak için iki vasıta değiştirmeye layık değildir. Şiddetli yağmurlarda yollarda oluşan derelerde karşıdan karşıya geçmeye layık değildir. Ereğli halkı bu trafik keşmekeşinde sinir hastası olmaya layık değildir. Ereğli halkı, plansız yapılaşmaya ve kent dokusunun yok edilmesine layık değildir.
“BENİ GÖRMEYECEKSİNİZ BİLE. ÇÜNKÜ…”
Dünya’nın her yerinde doğru işi yapmak kadar kolay, yanlış işi yapmak kadar da zor hiçbir şey yoktur. Bun bunu denedim ve zararını hiç görmedim. Birlikte denemeyi öneriyorum. Varmışın benimle arkadaşlar doğru, dürüst ve saydam işler yapmaya (alkışlandı). Beni görmeyeceksiniz bile. Çünkü iş yapan insanlar orda görünmezler. İşler yapılır ve bitirilir.
Tek vazgeçmediğim ve kavuşmaya can attığımız bir büyük hayalim vardır. Türkiye’de 1317 belediye vardı. 28 Ekim 2023 günü saat 10’da yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl Kuruluşunun ilk etkinliklerinden olan çelenk sunma törenlerinde, Türkiye’de ki 1317 alanda Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı istiyorum. Başka hiçbir hayalim yok. Lüks uçaklarımız olmasın. Saraylarımız olmasın ama bu hayalimiz gerçekleşsin.
“BU 1919 RUHUDUR”
Partimden belediye başkan aday adayı oldum ki; aday olup halkımız tarafından seçilirsem ekibimiz ile birlikte şehrimizi yaşanabilir bir kent olabilmesi için bugüne kadar beslediğim birikimlerimi Ereğli’mize yansıtacağım. Sıkı sıkı sarılalım, birbirimize tutunalım. Tutunamazsak düşeriz.  El ele, omuz omuza, gönül gönüle, yürek yüreğe vereceğiz. Başka çıkış yolu yoktur. Aday kim olursa olsun, herkes bütün gücünü bu partiye aktaracak. Bu isim meselesi değil, bu bir kurtuluş savaşı, bu 1919 ruhudur. Bu ruhu diriltmek zorundayız. Çıkış yoktur. Çıkışları açmanın yolu, aydınlığa gitmenin yolu birlikte olmak, küskünlükleri bırakmak, kol kola girmek ve omuz omuza vermektir.”
Özkök, daha sonra kendisine iletilen tebrikleri kabul etti.

 

 

ADAY ADAYI ÖZKÖK’TEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Emin Semih Özkök, “birleşe birleşe büyüdük. Bunu aklımızdan hiç çıkarmayacağız” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo