Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Polis önce kavgayı ayırdı sonra…

Polis önce kavgayı ayırdı sonra…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce’de askerden izne gelen kiÅŸi ayağından vuruldu. Sonrasın da çıkan olayları uzun süren çabalarla bastıran polisler, fındık bahçesinde suç aleti olan silahı aradı. 
Edinilen bilgilere göre, Çamköy Mahallesi’nde, askerden izne gelen Önder Ö, daha önceden aralarında husumet bulunan Ercan C. tarafından silahla ayağından vuruldu. Yaralı Önder Ö., olay yerine gelen ambulansla Düzce Ãœniversitesi Tıp Fakültesi AraÅŸtırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. YaÅŸanan olayın ardından Önder Ö.’nün yakınlarıyla Ercan E.’nin yakınları arasında kavga çıktı. Kavgayı ayırmak üzere mahalleye Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne baÄŸlı AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekipleri, sivil polisler, çevik kuvvet ve yunus timleri sevk edildi. Polisler ellerinde biber gazı ve coplarla mahalleye girerek kavga eden mahalle sakinlerini sakinleÅŸtirdi ve evlerine gönderdi. 
Polis fındık bahçesinde silah aradı 
Kavgayı ayırarak vatandaÅŸları sakinleÅŸtiren AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekipleri, sivil ekipler, çevik kuvvet polisleri ve yunus timleri fındık bahçesine girerek bu defa da Ercan E.’nin Önder Ö.’yü vurduÄŸu silahı aradılar. Çalıların altından sulama kanallarına kadar bahçenin her yerini didik didik arayan polis ekipleri, suç aleti silaha ulaÅŸamadılar. Önder Ö.’yü ayağından vuran Ercan E. ise polis tarafından yakalanarak Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo