Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YUNUSLU BİRLİK’E GİTTİ

YUNUSLU BÄ°RLÄ°K’E GÄ°TTÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimine aday olan Murat Akyüz, çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.


Akyüz, yazılı açıklamasında, 27 Ocak Cumartesi günü yapılacak Oda seçimine hazırlandığını, ekip arkadaÅŸlarıyla birlikte Yunuslu Birlik’e gittiÄŸini belirtti. Yunuslu Birlik Durak BaÅŸkanı Asım Akbaba ve diÄŸer ÅŸoför esnafının sorunlarını dinlediÄŸini ifade eden Akyüz, ÅŸunları kaydetti:
“Åžoförler Odası yönetimine Oda’da oturmak için talip olmadık. Biz, mevcut yönetimin bu ÅŸekilde ÅŸoför esnafına hizmet verebileceÄŸini düşünmüyoruz. Åžoför esnafının bir 4 yılını daha heba etmemek için, genç ekip arkadaÅŸlarımızla birlikte yola çıktık. Sabahtan akÅŸama kadar Oda’da oturmak için yönetime talip olmadık. En yakınımızdaki Oda ile bile araları iyi olmayan, hiçbir icraatı bulunmayan mevcut yönetimin artık ÅŸoför esnafına, yani bizlere verebileceÄŸi bir ÅŸey yok diye düşünüyoruz. Åžoförler Odası’nın artık ciddi bir kurum olması gerekiyor. Bu yüzden genç ekip arkadaÅŸlarımızla birlikte Åžoförler Odası yönetimine talip olduk. Artık Odaya giden arkadaÅŸlarımızın ön kapıdan girip arka kapıdan ’arkalarına baka baka’ çıkmalarına müsaade etmeyeceÄŸiz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo