Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİDEN AŞK İLE TAŞTAN...

YENİDEN AŞK İLE TAŞTAN...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz Ereğli Şubesi 11 Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Alınan bilgiye göre, tek liste ile yapılan kongre,  Alevi Kültür Dernekleri Cem ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.
Kongrede alevi toplumunun önde gelen isimleri bir araya geldi.  Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Alaplı İyi Parti İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Av. Adil Ateş, Karakavuz Köyü Muhtarı Temel İlik, Akköy Muhtarı Nuh Karakız, Alaplı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Akdeniz, Gümeli Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Songül Koçdemir, Akköy Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Saydam, önceki dönem şube başkanları ve çok sayıda üye kongredeki yerini aldı.
Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkanı Mehmet Taştan’ın listesi olan Zehra Saydam, Nuray Dolunay, Ahmet Lafçı, Tuncay Güven, Hüseyin Yüce, Hasan Üzmez’den oluşan liste kazandı.
Taştan, dilek ve temenniler bölümünde birlik beraberlik mesajı verdiği sözlerinde, “Alevilerin talep ve istekleri var. Bunları yerel seçimler arifesinde dile getirip bu hak ve taleplerin takipçisi olacağız. Kongremiz üyelerimize, Alevi toplumuna, Ereğli ve Zonguldak’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo