Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VEKİLLERDEN POSBIYIK’A ZİYARET

VEKİLLERDEN POSBIYIK’A ZİYARET

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CHP’nin Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz’ın Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek seçim başarısından dolayı tebrik ettikleri bildirildi.
Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Halil Posbıyık’a tebrik ziyaretleri sürüyor.
Milletvekilleri Demirtaş ve Yavuzyılmaz, beraberlerinde İl Başkanı Hakkı Güney, Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, İl Genel Meclis Üyeleri Hayrettin Kartal, Mehmet Aksoy ve Şanver Akdağ ile birlikte Posbıyık’ı makamında ziyaret ettiler.
Milletvekilleri, Posbıyık’ı 31 Mart seçimlerindeki başarısından dolayı tebrik ettiler. Ziyaret için teşekkür eden Posbıyık ise “Kdz. Ereğli’de, 31 Mart seçimlerinde halk hareketi kazandı, Ereğli kazandı. Halkımızın bu teveccühü karşısında bizlere düşen görev, Ereğli’yi yeniden ayağa kaldırmaktır. Siyasi parti ayrımı yapmadan, el birliği içerisinde Kdz. Ereğli’yi yeniden eski günlerine döndürmek için çalışacağız. Nazik ziyaretinize ve temennilerinize teşekkür ediyorum” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo