Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VE OCAKCI RESMEN ADAY

VE OCAKCI RESMEN ADAY

Karadeniz Ereğli CHP’de, Olağanüstü Kongre’ye aday oyduğunu açıklayan Şerif Sertan Ocakcı, yönetim listesinde köylü, işçi ve emekçi kesimden kişilerin yer alacağını bildirdi.


HABER ÖNÜ:
Ocakçı; vefat eden Mehmet Bayram, Selahattin Durgut, Nazım Sarı, Bahri Çicek, Hikmet Yılmaz ve İnsan Ünlü’yü unutmadı.
Hasta yataklarında yatan Şener İçen, Mehmet Günaydın, Nermin Kırant, Vural Türk, Mehmet Aksoy ve Mehmet Sever’i için ise dua istedi.
Partisine ‘hakim’ olduğunun resmini çizen Ocakcı, birde “özgür irade” vurgusu yaptı (!)

Alınan bilgiye göre, bir dönem ilçe başkanlığını başarı ile yürüten Ocakcı, hafta içinde yapılacak Kongre’de yeniden aday olduğunu parti binasında düzenlediği toplantı ile açıkladı.  
Ocakcı’nın önünden konuşan süreci geçici yöneten İsmail Fota, duyum olarak 5, resmi olaraksa 3 aday ile Kongre yaşayacaklarını söyledi. Foto, adaylara başarı dilediğini sözlerine ekledi.

PARTİ İÇİ ÇALIŞMALARI
CHP'de 6 Aralık 2015 tarihinde göreve gelen, 13 Ekim 2018 tarihinde ise istifa eden Şerif Sertan Ocakcı ise konuşmasında, özgeçmişini hatırlattığı sözlerinde; yüksek mimar olduğunu, parti de iki dönem başkanlık yaptığını, iki dönem kurultay delegesi olduğunu, belediye meclis üyeliği ile gurup başkan vekili görevini yerine getirdiğini anımsattı, Ereğlili olduğunu hatırlattı.

KÖTÜ GÜNLERİN ARDINDAN
Ocakcı ayrıca, “istifası öncesi yakın zamanda” kalp ameliyatı geçirdiğini, hemen ardındansa annesini torağa verdiği süreci anlattığı sözlerinde gözyaşlarını tutamadı. Geçen kötü günlerinde partililerin bir an olsun kendisini yalnız bırakmadığını ifade eder Ocakcı, o günlerinden sıyrıldığını, tüm enerjini ise CHP’ye aktaracağını kaydetti.

“ÖZGÜR İRADE” VURGUSU
Görev yaptığı iki dönemde, CHP’yi kimseye maddi ve manevi muhtaç etmeden görev yürüttüğünün altını çizen Ocakcı, ‘özgür irade’ vurgusu da yaptığı sözlerinde şöyle dedi:
“Şimdi tekrar bu birlikteliği delegelerimizin desteği ile bir tık arttırmak için buradayım. Genç bir kadro ile yola çıkacağız. İçinde mühendis, ekonomist olacak. Köylerden 5 yönetimiz olacak. Yönetim içinde çiftçi olacak, işçi olacak, emekli-emekçi olacak. Partimizin tabanının izni ile burada olduk. Olmaya devam edeceğiz. Burada olmak isteyen herkesin, özgür iradesi ile burada olmak zorunda olduğunu biliyorum. Altını çiziyorum ‘özgür irade’.    

-Haberin içinden-

* Ocakcı’nnı bazı sözleri toplantıya katılanlarca alkışlandı.

* Bunlardan en çok dikkat çekeni ise Belediye Meclisi Üyeliği sırasında AK Parti’li Belediye Başkanı ile iktidar partisinin üyelerine karşı dik durduğu konular oldu. “Çengel Köy İmamı” olarak adlandırılan kişinin’ ilçe merkezine yapılması talimatı (!) verdiği cami karşısındaki duruşları, Ereğli’ye yapılacak kampüs için harcadıkları emek ve bazı halk direnişlerinde en önde saf tuttuklarını anlatması ilgi buldu.

*Ereğli kamuoyunda; Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan eşi Neriman Posbıyık’ın ‘oy kullanacak partililer’ üzerinde “tehditvari (!)” tutumları olduğu yönünde iddialar kulaklara çalındığı bu günlerde; Sertan Ocakcı “Özgür iradesi” vurgusu yaptı.

*Ocakcı, bu vurgusunu bu iddialar özerine mi yaptığı bilinmez, “burada olmak isteyen herkesin, özgür iradesi ile burada olmak zorunda olduğunu biliyorum. Altını çiziyorum özgür irade” dedi.

*Ocakcı, konuşma satırlarında; yaşamlarını yitiren kişiler ile şuan çeşitli hastalıklar ile mücadele veren partililerin isimlerini ‘yüksek sesle’ hatırlattı. O’nun bu tutumu ise “partiyi biliyor, tanıyor”, “partiye hakim” ve “vefalı ilçe başkanı” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

*Ocakçı; vefat eden Mehmet Bayram, Selahattin Durgut, Nazım Sarı, Bahri Çicek, Hikmet Yılmaz ve İnsan Ünlü’yü rahmet ile andı.

*Şifa arayan Şener İçen, Mehmet Günaydın, Nermin Kırant, Vural Türk, Mehmet Aksoy ve Mehmet Sever’in ise sağlıklarına yenden kavuşmasını diledi.  

*Sözlerini “biz Cumhuriyet Halk Partisi ile varız. Biliriz ki Cumhuriyet Halk Partimizin üzerinde kimse olamaz. Yaşaşın Cumhuriyet, yaşasın CHP” tamamlayan CHP Ereğli İlçe Başkan Adayı Şerif Sertan Ocakcı, partililerinin desteğini istediğini kaydetti.

 

VE OCAKCI RESMEN ADAY

Karadeniz Ereğli CHP’de, Olağanüstü Kongre’ye aday oyduğunu açıklayan Şerif Sertan Ocakcı, yönetim listesinde köylü, işçi ve emekçi kesimden kişilerin yer alacağını bildirdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Cahit Yılmaz

17 Ağustos 2019 - 18:00

Çok değerli ilçe başkanı Sertan beye hayırlı olsun başarılar dilerim yolun açık olsun güzel insan her şey güzel olacak kazanacak oraya sertan bey yakışır

Yorum Yazın

Canlı Radyo