Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“VATANDAŞA HİZMET ÖNEMLİ“

“VATANDAÅžA HÄ°ZMET ÖNEMLÄ°“

ÇATUROĞLU; HİZMET YOLUNDA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, memlekete yapılan her hizmetin ya önünde, ya da arkasında olduklarını belirterek, “Bizler mevkiimiz ve makamımız ne olursa olsun, bu ülkenin hastasıyla hasta, yaÅŸlısıyla yaÅŸlı, genciyle genç, yoksuluyla yoksul olmak zorundayız” dedi.

Zonguldak ve Ä°lçelerinde 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ÇaturoÄŸlu dün gün boyunca katıldığı program, cenaze ve düğünlerle yine vatandaÅŸlarla bir aradaydı. 

KONGREYE KATILDI, DÜĞÜN VE CENAZELERDEKİ YERİNİ ALDI

Alaplı Belediye Meclis Ãœyesi Recep ErdoÄŸan’ın babası Selahattin ErdoÄŸan’ın Alaplı Ä°lçesi Kürkükler Köyündeki cenaze namazına katılan ÇaturoÄŸlu, ardından EreÄŸli ve Alaplı’da çeÅŸitli düğün törenlerinde yer aldı, vatandaşın acısına ve sevincine ortak oldu.  

Tek liste ile seçime gidilen Alaplı Muhtarlar DerneÄŸinin 9. OlaÄŸan genel kuruluna da katılan ÇaturoÄŸlu, Mevcut BaÅŸkan Ahmet Uysal’ın 50 oyla yeninden baÅŸkan seçildiÄŸi genel kurulda yaptığı konuÅŸmada önemli mesajlar verdi.

VATANDAŞA HİZMET ÖNEMLİ

Köylerde, şehirlerde yapılan her hizmetin vatandaşa yapılan hizmet olduğunu kaydeden Çaturoğlu şunları söyledi:

“Ben her zaman muhtarlarımızın yanındayım. Biz tabi hem yerel yöneticilik yapmış, hem sivil toplum örgütlerinde çalışmış, ÅŸu anda da çok deÄŸerli oyları ile milletvekili olmuÅŸ bir kardeÅŸiniz olarak iÅŸin başından beri muhtarlarımız ve sivil toplum örgütleri ile çok güzel iÅŸler yürütmüş bir kardeÅŸinizim. Muhtarlık meÅŸakkatli bir iÅŸtir, zor iÅŸtir. Muhtar seçilmekte zordur. Muhtar olduktan sonra köylüye, mahalleliye hizmet yapmakta zordur. Kolay mı hastasıyla hasta, yaÅŸlısıyla yaÅŸlı, genciyle genç, yoksuluyla yoksul olmak zorundasınız. Onların kalbini, gönlünü kazanmak zorundasınız. Ama bu kutsal vazifeyle layıkıyla yapıyorsunuz, ben bu anlamda bütün muhtar arkadaÅŸlarımı kutluyorum. Bizde görev yaptığımız süre içinde köylerimizin tüm ihtiyaçlarını gidermek amacıyla elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Bundan dolayı da mutlu olduk. Yapılan hizmeti memleketimize yapıyoruz. Gerek belediye gerekse köylere yapılan her hizmet vatandaÅŸa yapılan hizmettir. Bundan sonrada bu böyle olacak. Ben bu vesile ile yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. DerneÄŸin kuruluÅŸundan bu yana tüm baÅŸkan ve yöneticilerinden hizmeti geçen kimler varsa onlara da şükranlarımı arz ediyorum. Önceki dönem yönetici arkadaÅŸlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teÅŸekkür ediyoruz. Yeni seçilecek baÅŸkan ve yöneticilerine de baÅŸarılar diliyor, onların her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum”

PARTÄ°LÄ°LERDE EÅžLÄ°K ETTÄ°

ÇaturoÄŸlu’nun gerçekleÅŸtirdiÄŸi ziyaretlerde AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye Meclis Ãœyesi Sabri Dinç, Alaplı Siyasi Ä°ÅŸler BaÅŸkanı Yılmaz Can, TeÅŸkilat BaÅŸkanı Ali Uysal,  Ä°lçe yöneticileri ve partililer de hazır bulundu.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo