Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VATANDAŞ EROL ŞAHİN’E SESLENDİ: “KURTARIN EREĞLİ’Yİ”

VATANDAŞ EROL ŞAHİN’E SESLENDİ: “KURTARIN EREĞLİ’Yİ”

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kepez Mahallesinde vatandaş AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’e seslendi: “Ereğli’yi kurtarın. İyi çalışın ve bu tarihi fırsatı kaçırmayalım.”
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama “aynen” söyle:

“”
AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli mitinginde kendisi ve ilçe için söylediği sözlerden pozitif bir enerji alarak performansını daha da artıran Erol Şahin bugün Kepez Mahallesinde kapı kapı gezerek projelerini vatandaşlara dağıttı.
Ekibi ile birlikte Kepez’de girmediği sokak, çalmadığı kapı ve sıkmadığı el bırakmayan Erol Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ereğli’ye verdiği müjdeleri tek tek detaylı olarak anlattı.
Erdoğan’ın, kendisinin 4.5 yıl daha Cumhurbaşkanı olduğunu ve Ereğli Belediyesinin arkasında olacağını söylediğini hatırlatan Erol Şahin, Erdemir’in yapacağı yatırım ile Ereğli’den bin kişinin işe alınması konusu ile özellikle Devlet Hastanesi eski arsalarına fakültelerin yapılacak olması müjdesinin çok büyük bir önem arz ettiğini belirtti.
EREĞLİ’Yİ KURTARIN
Erol Şahin seçim çalışmaları sırasında, geçirdiği bir trafik kazası sonrası felç olan bir vatandaşın davetini kırmayarak evine gitti.
Turan Akdeniz isimli vatandaş Erol Şahin’e, Ereğli’de oyların bölünmemesi gerektiğini ve bu seçimlerin ilçemiz açısından büyük önem arz ettiğinin altını çizerek, “Ereğli’yi kurtarın. Bize sizin gibi hesabını bilen, tecrübeli ve genç başkan lazım” dedi. Erol Şahin’de bu noktada gereken tüm mücadeleyi verdiklerini ve hedeflerinin Ereğli’nin kalkınması olduğunu söyledi.
BİZDEN GEÇTİ, EREĞLİ’Yİ SİZ KALKINDIRIRSINIZ
Erol Şahin yine aynı mahallede yaşlı bir çiftin daveti üzerine evlerine gitti. Kendilerinin yaşının 70’i geçtiğini belirten çift, “Bizden geçti. Bu yaştan sonra biz muhtarlık bile yapamayız. Siz genç ve donanımlısınız. Ereğli’yi siz kalkındırırsınız. Arkanıza Cumhurbaşkanının desteğini almanız Ereğli için çok büyük bir avantaj. Torunlarımıza güzel bir Ereğli bırakmak için sizi destekliyoruz” dediler. Erol Şahin’de yaşlı çifte teşekkür ederek, “Dualarınızı esirgemeyin” dedi.
EREĞLİ’NİN BAŞINA DEVLET KUŞU KONDU
AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin mahalle aralarında vatandaşlara projelerini anlatırken, Ereğli’nin başına devlet kuşu konduğunu ve 31 Mart seçimlerinin bu anlamda çok önemli olduğunu belirterek, “Ereğli misafirperverliğini göstererek Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşıladı. 31 Mart’ta sandıkları da patlatıp 25 meclis üyesi ile seçimi kazandıktan sonra Ereğli’nin tarihi değişecek. Allahın izni ve Cumhurbaşkanımızın desteği ile Ereğli’de gideremeyeceğimiz hiçbir sorun yok” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ersin Yurdusever

20 Mart 2019 - 21:48

5 yıldır chp mi vardida kurtarın dion ?

Hülya Aktaş

20 Mart 2019 - 21:43

Çok saçma ve komik bi haber başlığı

Erdinç Aytaç

20 Mart 2019 - 21:41

Zaten ereğli yi o hale getiren kim ki kurtarsın

Abidin Kazak

20 Mart 2019 - 21:40

kimden ve neden kurtaracak ereğli belediyesi akp li değil mi

Sahil Karadeniz

20 Mart 2019 - 21:39

"KURTARIN BİZİ ! "Öyle bir haber başlığı ki, görünce Ereğli'de 5 yıldır Yunanistan ve dahi dış güçlerin işgali altındaki soydaşlarımız mı var diye sordum kendime. Sahi kime kimi şikayet ediyor birileri ? Ve karşısında yerli Clark Kent ( süperman :P ) var mı ki ? Erol bey nihayetinde başkan adayı. Hangi partiden ? AKP'den. Güzel. Burada bir sıkıntı yok iktidar partisi'nin adayı. Yahu ey Allah'tan korkmaz kuldan evet belki Kuldan utanırlar 5 yıldır AKP ekonomik açıdan en büyük sıcak para akışı içinde en rahat günlerini yaşarken Karadeniz Ereğli'de hangi parti hiç bir iş olanağı yaratacak proje sunmadı, hangi parti onlarca işçiyi sırf başka bir parti döneminde alındıkları için sokağa attı ? Hangi partidir ki 5 yılın zulmünü yaşadıkları için, Erol beye insanlar seslenmeye, "kurtar bizi !!" diye haykırmaya başladı. Özal zamanında Bulgaristan'a gittiğinde ona sarılan Bulgaristan'da eziyete maruz kalmış Türk soydaşlarımızın fotoğrafları gözümün önüne geldi. 5 YILDIR HANIMLAR VE BEYLER EREĞLİ'DE AKP BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNDAYDI. Evet şaşırmadınız değil mi ? 5 çarpı 365 gün = 1800 gündür ( küsuratı var..) sanki Taşnak partisi burada mührü elinde tuttu. Bir AKP'li olsam bu haberden utanır,sıkılırdım. Ama Ereğli halkı bu fotoğraf üstüne acemice servis edilmiş yakarış komedisinin çok ötesinde bir yerde seçimleri bekliyor. Allah'a emanet...

Cengiz Güzel

20 Mart 2019 - 21:34

Ne biçim yan haber bu yahu...5 senedır kım var beledıye başkanı.O lafı eden cahılın agzına ahır Küregı ile vurmak lazım.

deli hakkı

20 Mart 2019 - 18:41

hakkaten hepsinin beyin devreleri yanmış bunların:)) hükümet bunlarda,düne kadar belediyede bunlardaydı..bunlardan bizi kim kurtaracak ,böyle ''akıllı'' vatandaşlarımız varken?!

Yorum Yazın

Canlı Radyo