Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİ BEKTAŞâ€™TAN, BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET..

VALİ BEKTAŞ’TAN, BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET..

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti, çalışmalarında baÅŸarılar diledi.
Vali Bektaş, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak için geldiği ilçede, beraberinde Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu ve diğer ilçe protokolü ile birlikte Ereğli Belediyesini ziyaret etti.
BektaÅŸ, ziyarette konuÅŸmasında, “memleketin önemli mevkilerini iÅŸgal ediyoruz. Burda bir zaman geçiriyoruz. Bu zaman hem kendi hayatımızdan gidiyor, hem o memleketin, ilçenin, ilin hayatından, ömründen gidiyor. Dolayısıyla bu zamanı iyi deÄŸerlendirmek gerekir. Faydalı bir zaman geçirmeniz dileÄŸiyle çalışmalarınızda baÅŸarılar diliyorum” dedi.
Posbıyık ise “Sözlerinizin aynısını düşündüğüm için buradayım. Yoksa Antalya’da, Bodrum’da veya torunların yanında olmam lazım benim ÅŸuanda. Ama halk büyük bir baskı yaptı, bizde EreÄŸli’yi çok sevdiÄŸimiz için buradayım. Sayın Kaymakamımız bizim ufkumuzu açıyor, ben bu kadar tecrübeliyim ama çok eksikliklerim varmış onu da görüyorum. Sanat, bilim konularında Kaymakamımız, Amiralim birlikte çok uyum içerisinde çalışıyoruz. Onun için çok mutluyum. Çok büyük ÅŸevkle baÅŸladım iÅŸe. Åžehirde bir barış havasının esmesi, halkın üst yöneticilerin birbirleriyle iç içe olmasını görmesi beni mutlu ediyor. Nazik ziyaretiniz için halkım adına sizlere teÅŸekkür ediyorum” dedi.
BaÅŸkan Posbıyık, Vali BektaÅŸ’a ÅŸehirde yapılması gereken çalışmalar hakkında brifing verdi. Vali BektaÅŸ’ın EreÄŸli Belediyesini ziyaretinde ayrıca Piyale PaÅŸa Konağının “Deniz Müzesi ve Sanat Galerisi” olarak kullanılması maksadıyla restorasyon iÅŸlerinin Zonguldak ValiliÄŸince yaptırılmasına iliÅŸkin taslak protokol Vali ErdoÄŸan BektaÅŸ ile Garnizon Komutanı TuÄŸamiral Cemal Özden YazıcıoÄŸlu arasında imzalandı.
BaÅŸkan Posbıyık daha sonra ziyaretin anısına Vali ErdoÄŸan BektaÅŸ’a çeÅŸitli hediyeler takdim etti.

 

VALİ BEKTAŞ’TAN, BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET..

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo