Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’IN HALKLA BULUŞMALARI SÜRÜYOR

UYSAL’IN HALKLA BULUÅžMALARI SÃœRÃœYOR

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte mahalle ziyaretlerini Elmatepe ve Ören mahalleriyle sürdürdü.

Elmatepe Mahallesi’nde halkla buluÅŸan BaÅŸkan Uysal, mahallerde yapılan altyapı çalışmalarını hakkında bilgi verirken, Elmatepe Muhtarı Muammer Arslan’da mahalle halkının en büyük isteÄŸinin mahalle yolunun açılması olduÄŸunu belirterek, karşıdan karşıya geçiÅŸ için üst geçit talepleri olduÄŸunu belirtti.

Ekibi ve partililerle ve Milletvekili ÇaturoÄŸlu ile birlikte daha sonra Ören Mahallesine geçen BaÅŸkan Uysal, burada havai fiÅŸeklerle karşılandı. Mahalle Muhtarı Halil Sever ile mahalle halkının yoÄŸun ilgisine teÅŸekkür eden BaÅŸkan Uysal, Ören’in imar sorunun masaya yatırıldığını belirterek, çözüme odaklı çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Belediye olarak hizmet için verdikleri sözlerin arkasında olduÄŸunu vurgulayan BaÅŸkan Uysal, hükümetle yerel yönetimlerinin uyum içinde çalışması sonucu belediyenin daha da güçlü hizmet verebilmesinin önemine deÄŸindi. EreÄŸli’nin vizyon projeleriyle birlikte çehresinin deÄŸiÅŸeceÄŸini belirten BaÅŸkan Uysal, EreÄŸli’nin Türkiye’nin en güzel ÅŸehirlerinden biri haline geleceÄŸini söyledi. 

Milletvekili ÇaturoÄŸlu’da Karadeniz EreÄŸli’nin büyük projelerinin 1 Kasım seçimlerinden sonra hükümet desteÄŸi ile birlikte bir bir hayata geçeceÄŸini hatırlatarak, ilçenin AK Parti hükümetiyle alacağı yatırımlarla birlikte çok güzel noktalara geleceÄŸini belirtti.

BaÅŸkan Uysal ve ekibi AK Parti heyeti ile birlikte SoÄŸanlı Yörük’te de halka hitap ederek projelerini paylaÅŸtı.

Tek başına iktidarı savunan Milletvekili ÇaturoÄŸlu’da AK Parti hükümetinin 13 yıldır yaptıklarının ortada olduÄŸunu belirterek, “Bizi muhalefete muhtaç etmeyin, tek başına iktidara getirin. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz bugüne kadar ne için söz verdiysek hepsini yaptık. Emekliye, gençlerimize, kadınlarımıza, iÅŸ kurmak isteyenlere her türlü imkânı saÄŸlayacağımıza söz veriyoruz. “diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo