Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’I, BAĞRINA BASTILAR

UYSAL’I, BAĞRINA BASTILAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı ve BBP BaÅŸkan Adayı Hüseyin Uysal, seçim gezileri kapsamında Topçalı ve Hamzafakılı mahallesinde halkın yoÄŸun ilgisiyle karşılandı. Gördüğü destek karşısında duygulanan Uysal, “demek ki doÄŸru yoldayız. 31 Mart’tan sonrada sizlere hizmet etmeye devam edeceÄŸim” dedi.
Belediye Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, seçim gezileri kapsamında mahalle turlarına çıkan BaÅŸkan Uysal, Kıyıcak, Göktepe ve DaÄŸlar’ın ardından Topçalı ve Hamzafakılı mahallelerini de ziyaret ederek vatandaÅŸlarla bir araya geldi.
“MAHALLEMÄ°ZE BÃœYÃœK HÄ°ZMETLER YAPTI”
Topçalı mahallesinde Muhtar Şakir Başol, muhtar aday adayları ve kalabalık mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Uysal, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak gösterdikleri sıcak ilgi ve desteğe teşekkür etti.
Mahalle Muhtarı Åžakir BaÅŸol, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a hizmetleri için teÅŸekkür ederek; “Topçalı son 5 yıl içerisinde sizlerin büyük hizmetlerini gördü. Mahalle halkım adına teÅŸekkür ediyorum. Ä°nÅŸallah sandıkta karşılığını bulacaksınız. Çıktığınız bu yolda baÅŸarılar diliyorum” dedi.
“YENÄ° DÖNEMDE KÖPRÃœ EN BÃœYÃœK HAYALÄ°M”
Topçalı halkına destekleri için teÅŸekkür eden BaÅŸkan Hüseyin Uysal, yeni dönemde bölgede yapmayı düşündüğü köprü için çalışacağını belirterek; “Yıllardır hizmet götürülmeyen mahallelerimize dönemimde ayrı bir önem verdim. Her mahalleye eÅŸit hizmet etmeye çalıştık. Topçalı’da da güzel hizmetlerimiz oldu. Önümüzdeki dönem en büyük hayalim, Topçalı-Hamzafakılı-Bölücek baÄŸlantı köprüsü” dedi.
“ÖZELLEÅžTÄ°RÄ°LEN SOSYAL TESÄ°SLERÄ°  HALKIMIN HÄ°ZMETÄ°NE AÇTIM”
BaÅŸkan Uysal, özelleÅŸtirilen sosyal tesisleri halkın hizmetine açtığını belirterek; “Göreve geldiÄŸimde SBD kafe, Çilek kafe birilerine verilmiÅŸ, su ürünleri de verilecekti. Buraları halkımızın hizmetine açtım 1 liraya çay içebilsinler diye. Bu bile baÅŸlı başına hizmet anlayışımızın halkımızın yanında olduÄŸunun bir kanıtıdır. Bugün bakıyoruz ‘Sosyal tesisler özelleÅŸtirilmeyecek’ diyorlar. Demek ki biz doÄŸruları yapmışız. Her zaman halkımın yanında olmaya devam edeceÄŸim” dedi.
HAMZAFAKILI’DA UYSAL COÅžKUSU
Topçalı Mahallesinin ardından Hamzafakılı’ya geçen Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, hava-i fiÅŸek gösterileri, maytap ve konfetiler eÅŸliÄŸinde karşılandı.
Hamzafakı’lı vatandaÅŸların baÄŸrına bastığı Uysal, gösterilen yoÄŸun ilgi karşısında duygulanarak “Sizler benim yanımda olduÄŸunuz müddetçe, hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
Hamzafakılı Mahalle Muhtarı Recep Çınar, BaÅŸkan Uysal’a yaptığı hizmetler için teÅŸekkür etti. BaÅŸkan Uysal ise, Hamzafakılı’nın evladı Avukat Altan Çetinkaya’yı Meclis listesine 4. Sıradan yazdığını belirterek; “Altan kardeÅŸimle birlikte inÅŸallah Hamzafakılı’ya çok daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.
Uysal’ın mahalle gezilerine eÅŸi Sevim Uysal, BBP Ä°lçe BaÅŸkanı Turabi Çelik, Belediye Meclis Ãœyesi adayları, parti yönetimi, gençlik ve kadın kolları ile uysal gönüllüleri de katıldı.

 

UYSAL’I, BAĞRINA BASTILAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
demir BAY

01 Mart 2019 - 08:19

CHP AMA OYUM SANA BAÅžKANIM HALÄ°L BEYE COK KIZGINIM MECLÄ°S ÃœYELERÄ° Ä°CÄ°N

Yorum Yazın

Canlı Radyo