Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL: SUSUYORSAK EDEBİMİZDENDİR

UYSAL: SUSUYORSAK EDEBİMİZDENDİR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ‘Esnaf Buluşmaları’ kapsamında bu kez de Belen Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Rantçılara, rüşvetçilere Ereğli’yi peşkeş çekmek isteyenlere fırsat vermeyeceklerini dile getiren Başkan Uysal, bazı eleştirilere de yanıt verdi.

 

Uysal, yardımcıları ve ilgili daire müdürlerinin de katılımıyla Belen Yeni Sanayi Sitesinde esnafla kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Uysal, ‘Esnaf Buluşmaları’ toplantıları kapsamında Pazaryeri ve Kışla Sanayi esnafıyla yaptığı toplantının ardından Belen Yeni Sanayi Sitesinde Belen, Belen Yeni Mahalle ve Kocaali Muhtarlarını, Belen Sanayi Sitesi Kooperatifi yöneticilerini ve sanayi sitesi esnafını kahvaltılı toplantıda ağırladı.

“İMAR BARIŞINDAN YARARLANIN”
Uysal, sanayi esnafının istek ve taleplerini dinleyip, yapılması gereken işler konusunda ise ilgili daire müdürlerine talimat verdi. Esnafa, hükümetin çıkardığı imar barışı yasasından faydalanmalarını söyleyen Uysal, şunları kaydetti:
“Siz benim ailemsiniz. Bu yüzdende bizler büyük bir aile olmanın bugünde güzel bir fotoğrafını verdik. Hükümetimiz İmar barışı çıktı. Sizlerde kayıt belgelerinizi alarak bu konudaki eksiklerimizi tamamlayalım. Rahatsız edelim, ekmeğinizle oynayalım. Böyle bir derdimiz yok bizim. Tam tersine sizlerin menfaatinize, kazancınızın artması yönünde ne gerekiyorsa sizlerle beraber aynı noktada hareket etmek istiyoruz.”

“SUSUYORSAK EDEMİZDEN”
Son günlerde bazı kesimlerce yapılan eleştiri ve yakıştırmalara isim vermeden cevap veren Başkan Uysal, konuşmasını şu sözlerle sürdü:
“Eğer biz bazı şeylere cevap vermiyorsak bu konuşmayı bilmediğimizden değil bizim edepli olmamızdandır. Ama onlar sanıyorlar ki, başkan cevap vermiyor biz bu edepsizliğimizle başkanı susturduk sanıyorlar. Onların söylediği, konuştuğu, dillendirdiği her soruya, her dedikoduya bir cevabım var. Ama Mevlana’nın dediği gibi lafa bakarım laf mı diye, söylene bakarım adam mı diye. Çünkü rahatsızlar.”

“YİYİCİ, FETÖCÜ DİYEMİYORLAR. DEMEKKİ DOĞRU YOLDAYIZ”
Su Ürünlerine, Çilek Kafeye, Sahil Kafeye gidenler var mı? Eğer biz bu yerleri birilerine verseydik, birilerine rant sağlatsaydık. Birilerine yedirttirseydik. İşte rahatsızlık burada. Yemediğimiz için yedirtmediğimiz için. Kantarın orası ne oldu? Gidiyorsunuz ailelerinizle kahvaltı yapıyorsunuz. Ben bilmiyor muyum her şeyi. Diyorum ya cevap vermiyorsam bilsinler ki bu edebimden, şahsiyetimden, kişiliğimdendir.  O tip hainlerle yan yana da yürümem, yan yana olmam kol kola da girmem. Benim bir bayrağım, bir devletim, bir vatanım, milli manevi duygularım var. Bunun haricinde kimse bana başka bir şeyi dayatamaz. Şunu herkes bilsin. Rüşvetçilere, Ereğli’yi peşkeş çekmek isteyenlere, rantçılara onları bırakmayacağız. Benim için her şey diyorlar ama yiyor diyemiyorlar, Fetöcü diyemiyorlar. Demek ki doğru yoldayız.”
Uysal, bu tür toplantıları sürdüreceklerini söyledi.

 

UYSAL: SUSUYORSAK EDEBİMİZDENDİR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo