Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, HAFTA SONU DA MAHALLELERDEYDİ...

UYSAL, HAFTA SONU DA MAHALLELERDEYDÄ°...

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, bir süre önce baÅŸladığı mahalle gezilerine hafta sonu da devam etti. Uysal hafta sonunu, Bölücek, Hamzafakıhlı, Belen, Belen Yeni Mahalle, Uzunçayır, Kocaali ve Sarıkorkmaz’da geçirdi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte ziyaret ettiÄŸi mahallelerde düzenlediÄŸi toplantılarda yapılan hizmetleri anlatırken, halkın istek ve ÅŸikâyetlerini dinlemeye devam ediyor.

Başkan Uysal, cuma günü belediyedeki mesaisinin ardından başladığı mahalle ziyaretlerine hafta sonu da devam ederek 7 ayrı mahalleyi ziyaret etti.

BÖLÃœCEK MAHALLESÄ°’NDE KANALÄ°ZASYON SORUNU BÄ°TECEK

Bölücek’te Mahalle Muhtarı Recep ÅžiÅŸman ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen BaÅŸkan Uysal, ağırlığı kanalizasyon ve doÄŸalgaza iliÅŸkin gelen sorulara verdiÄŸi yanıtta, özellikle belediye sınırlarına sonradan dâhil olan bölgelerde görülen sorunun çözümüne baÅŸladıklarını söyledi.

“DaÄŸlarda baÅŸladığımız çalışma, Bölücek’te de kısa sürede tamamlanacak ve mahallemizde kanalizasyon sorunu kalmayacak” diyen Uysal, “DoÄŸalgazda önemli. Bu yıl Topçalı, Güldere ve Ömerli’de toplamda 13 kilometre doÄŸalgaz hattı döşenecek, inanıyorum ki, gelecek yılda Bölücek mahallemizi bu kapsama alacağız.”dedi. BaÅŸkan Uysal mahallenin yol kenarlarındaki kanallar ve yürüme yollarının da yapılacağını müjdeledi.

HAMZAFAKIHLI’DA ALT YAPI BÄ°TÄ°YOR

Hamzafakıhlı ziyaretinde mahalle muhtarı Recep Çınar ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Uysal, alt yapı sorunlarının öne çıktığı sorunlara ilişkin, bu yıl içinde sorunların çözüleceği müjdesini verdi. Uysal bölgede yaşanan imar sorunu kaynaklı doğalgaz kullanımı konusunda da çözüm üretme gayretinde olacaklarını söyledi.

Ä°STÄ°KRAR VE GÃœVEN ORTAMI SÃœRMELÄ°

Başkan Uysal, Belen, Belen Yeni Mahalle, Uzunçayır, Kocaali ve Sarıkorkmaz ziyaretlerinde de huzur ortamının devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

“Ä°lçemizi ancak birlik ve beraberlik içinde daha iyi noktalara getirebiliriz.”diyen BaÅŸkan Uysal,   “Kent Meydanı ve Ãœniversite kampusu EreÄŸli için büyük kazanımdır. EreÄŸli’nin bir bütün olarak, birlik beraberlik içinde aÅŸamayacağı engel yoktur. Artık önümüzü görmeye baÅŸladık. Hayal denilen ÅŸeyler bir bir gerçekleÅŸiyor. Ä°stikrar ve güven ortamı devam etmeli.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo