Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal, ‘Evet’ için esnaftan, gençlerden, yaşlılardan destek istedi

Uysal, ‘Evet’ için esnaftan, gençlerden, yaÅŸlılardan destek istedi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerinin ardından referandum turlarına şehir merkezinde de devam etti.


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerinin ardından referandum turlarına ÅŸehir merkezinde de devam etti. Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 16 Nisan’da yapılacak CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması çalışmaları kapsamında mahalle turlarının ardından ÅŸehir merkezinde esnaflarla görüşürken, MHP’nin ’Evet Standı’nı da ziyaret etti. MHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Talat Åžeker’e de verdiÄŸi destekten dolayı teÅŸekkür eden BaÅŸkan Uysal, standa gelen vatandaÅŸlara, “Aklın yolu bir. MHP’de evet diyor” dedi.

YaÅŸlılar Gençler Evi’ndeki vatandaÅŸlardan da ’Evet’ için destek isteyen Uysal;  “Bu bir siyasi parti seçimi deÄŸil. Sandığa gittiÄŸimiz zaman hem ülkemizi yönetecek CumhurbaÅŸkanını seçmiÅŸ olacağız, hem de meclisin vekillerini seçmiÅŸ olacağız. Aynı gün ikisi de seçileceÄŸi için ertesi gün hükümet kurulmuÅŸ olacak.

Yani koalisyon dönemleri bu sistemde artık bitiyor, tek başına iktidara gelen bir hükümet oluÅŸuyor. Bundan dolayı da siyasi bir istikrar geleceÄŸi için ben sizlerden Evet demenizi istiyorum. Bugün 50 yaşına gelen, bu ülkede yaÅŸayan koalisyonları görmüş, darbeleri görmüş olan zaten hiç düşünmeden bu sisteme evet der.  Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, hangi partiye oy verirseniz verin gelin birbirimizi sevelim. Ãœlke olarak sevmeye, birliÄŸe ve beraberliÄŸe ihtiyacımız var. Evet diyende hayır diyende bizim insanımız.Ancak Kandil, FETÖ, DAEÅž ve Batı dünyası birlik olmuÅŸ’evet’ çıkmasın diye uÄŸraşıyor. Parçalanmamak için, ülkemizin bütünlüğü için, birlik ve beraberliÄŸimiz için daha güçlü bir ülke için bu coÄŸrafyada güçlü irade, güçlü hükümetlerin olabilmesi için bu sisteme ihtiyacımız var” dedi.BaÅŸkan Uysal’ın referandum gezilerine BaÅŸkan Yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago ve bazı Belediye Meclis Ãœyeleri katıldı.

(Haber Merkezi )

Uysal, ‘Evet’ için esnaftan, gençlerden, yaÅŸlılardan destek istedi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerinin ardından referandum turlarına şehir merkezinde de devam etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo