Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal, çağrıda bulundu

Uysal, çağrıda bulundu

Şarkı, türkü zamanı değil, festivali iptal et!


Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, AK Parti Belediye Baykan Adayı Erol Şahin'e seslenerek, "Yeni Zelanda’da yaşanan acı, sadece gıyabi cenaze namazı kılmakla dinmez. Bu acıyı hissetmek lazım.49 Müslüman kardeşimiz katledildi. Oy hesabını bırak, şarkı-türkü zamanı değil, festivali iptal et" dedi.
Basın biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, Uzunçayır ve Kocaali mahallerinde konuştu. Mahalle sakinlerine, "ben sizin gibi yaşayan, sizin gibi düşünen, derdinizle dertlenen, içinizden biriyim" diyen Uysal, seçmenden destek istedi.
Yeni Zelenda'da şehit edilen Müslümanlara üzüldüklerini belirten Uysal, şunları söyledi:
“Şarkı türkü zamanı değil. Sadece gıyabi cenaze namazı kılmakla olmaz. Bu acıyı hissetmemiz lazım. Bu acı uzaklarda da olsa Müslüman kardeşlerimizin ölümü karşısında sesiz kalamayız. Buradan AK Parti camiasına, bu şenliği yapacak olan Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e sesleniyorum. Festivali iptal et. Şarkı türkü zamanı değil. Dedim ki, bunların inşallah akıllarına düşer de, kalpleri sızlar da, beyinleri çalışır da o festivali iptal ederler diye özellikle bu saate kadar bekledim. Ama tık yok. Yanlış yolda, yanlış giden arkadaşlarımız, yanlış yollarını değiştirsinler.”

 

Uysal, çağrıda bulundu

Şarkı, türkü zamanı değil, festivali iptal et!

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran2
kızgın2
şaşkın1
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ereğli li

20 Mart 2019 - 16:55

Sen olmasan ereğli ne yapar be uysal

su başı

19 Mart 2019 - 00:00

ne ayar verdin be,uysal baskan:))

Yorum Yazın

Canlı Radyo