Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, 5 YILDA NE YAPTI? KENDİSİ ANLATTI…

UYSAL, 5 YILDA NE YAPTI? KENDİSİ ANLATTI…

AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uysal


Zonguldak ili Karadeniz Ereğli ilçesinin doktor kimlikli AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hizmet etmediğini öne sürenlere verdiği sitemli sözlerinde, “evet doğru, itiraf ediyorum. Ben bir şey yapmadım. Çünkü çok şey yaptım. Bunun şahidi şehirde yaşayanlardır” dedi.
Uysal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçe ve çevresindeki basın çalışanları onuruna Gülüç beldede bulunan Anadolu Otel’de düzenlenen yemekte yaptığı konuşmasında, Ereğli’de etik unsurların konuşulması gerektiğini söyledi.
Bazı kesimin “Uysal 4,5 yılda hiçbir şey yapmadı” sözlerini eleştiren Uysal, özetle şöyle dedi:
“Benim için bir şey yapmadı diyorlar. Evet doğru, itiraf ediyorum. Ben bir şey yapmadım. Çünkü çok şey yaptım. Bunun şahidi şehirde yaşayanlardır. Onları konuşturabilirsiniz.
Biz hizmetleri yaparken hani “bir şey yapmadı” diyenler hakikaten haklılar. O kadar çok şey yaptık ki burada inanın saatlerde anlatabilirim. Doğru şeyleri bugüne kadar yaptık. Çok güzel şeyler yaptık. Ama ‘yeter’ demiyoruz. Peki biz ne diyoruz? Biz, ‘yola devam’ diyoruz.”
Davete Zonguldak, Ereğli, Kozlu ve Alaplı'dan çok sadıya basın çalışanı katıldı. 

Uysal’ın bu ve diğer sözleri, 9 dakika 40 saniyelik videodadır.

 

UYSAL, 5 YILDA NE YAPTI? KENDİSİ ANLATTI…

AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uysal

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran3
şaşkın1
üzgün1
kızgın1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Selami dertli

11 Ocak 2019 - 18:10

Suları mikroplu içirdi.baglık(Pazaryeri üstü)Aşağı dere iniyor.pazar yerini rezil etti.kaldırimlarda yürumek zorlaştı.arabalar kaldırımlara park ediyor sayesinde.esnaf kaldırımı aştı yola kadar tezgah açtı.vs vs

Aydemir İsmail

11 Ocak 2019 - 17:20

Başkan çalışkan daha yapılmayanları yaptı.Ama önce yardımcı olması gerekenler yardımcı olmadıkları gibi yapılanları da basit göstermeye yapılmamış gibi görmezden geldiler...Showa değil hizmete odaklanan başkan sen ereğliye fazlasın.3 tane festival yapaydın bak ne başarılı başkan olurdun.

Dogru soylemez

11 Ocak 2019 - 12:52

O zaman cok sey yaptı demek sadece biz gormuyoruz. Ereglinin bi namı vardı onuda yok etti dogru cok sey yaptı bu çakma baskan imza yetkisi verip usulsüz islere vekillerine paslayan cok calısıyor canım :D

Celal Coşkun

11 Ocak 2019 - 12:41

Halit Özdemir; alt yapıyı Posbıyık mı yaptı ?

Buğra Pelin Çağlar

11 Ocak 2019 - 12:40

Evet hiçbir şey yapmadı, vicdanı rahatsa problem yok.

Bayram Ünaldı

11 Ocak 2019 - 12:38

Daha ne yapsın ekmek 1.5 lira, park 15 dk. sonra 5 lira.

Halit Özdemir

11 Ocak 2019 - 12:36

Ne yaptı becerip bir kent meydan mi yaptı ki kıç kadar oda sahte buz pateni pisti ne yaptı, pazar yerine üstünü kapattı başka ben bilmiyorum Güldere DSİ yapıyor dombay deresini tam bilmiyorum büyük ihtimalle onuda DSİ yapıyor başka bumu hizmet he bir de Potbaşına bir park yaptı

Oktay MENDEŞ

11 Ocak 2019 - 12:33

iyide madem çok şey yaptınız. bi basın toplantısı düzenleyin hemde halka açık, Akm de olsun canlı yayınlansın ve her yaptığınızı madde madde anlatın bizlerde öğrenelim.

Yorum Yazın

Canlı Radyo