Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uçar, esnafı gezdi

Uçar, esnafı gezdi

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı ve AK Parti Önceki Dönem Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Hamdi Uçar, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan CumhurbaÅŸkanlığı ve Genel Seçimleri öncesinde Kdz. EreÄŸli’de Belen Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, destek istedi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, esnaf ziyaretinde esnaflarla tek tek tokalaÅŸarak projelerini anlatan Uçar, “Belen Sanayi Sitesindeki esnafların iÅŸlerinin yoÄŸun olması bizleri sevindirdi.” dedi 
Uçar, şunları kaydetti:
“2018 Genel Seçimlerinde sizden destek bekliyoruz. Bizler bu dönemde sizlerin desteÄŸiyle Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmek istiyoruz. Bugün EreÄŸli sanayideyiz, hızlı bir ÅŸekilde çalışıyoruz. Bütün adaylarımız partililerimiz sahada, ilk günkü gibi ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Özellikle ifade etmeliyim ki; Sayın CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Ä°limize ve EreÄŸli’ye gerçekleÅŸtirdiÄŸi ziyaret sonrasında vatandaÅŸlarımızın partimize olan teveccühü arttı. DiÄŸer yandan seçmenlerimize ve teÅŸkilatlarımıza motive verdi, sinerji verdi. VatandaÅŸlar ile yaptığımız sohbet ve muhabbetlerde onlarında bize olan teveccühünü net bir ÅŸekilde görüyoruz. 24 Haziran seçim sonuçları çok iyi olacak, bunun göreceksiniz.”
"Bayram sebebiyle iÅŸ yetiÅŸtirmeye çalışıyoruz" 
Esnaflar, Uçar’ı karşılarında görünce desteklerini belirterek, baÅŸarılar dilediler. Esnaflar, sanayi sitesinde çalışan sayısının gün geçtikçe arttığını belirterek, “BoÅŸ olan dükkanlar her geçen gün azalıyor. Ramazan bayramı sebebiyle iÅŸ yoÄŸunluÄŸundan dolayı iÅŸ yetiÅŸtirmeye çalışıyoruz. Ekonominin hareketlenmesi ile iÅŸlerinin çok daha güzel olacağına inanıyoruz. Bu tür ziyaretlerle de hatırlanmak, hal hatrımızın sorulması sevindirici” dediler. 
Partililer yalnız bırakmadı 
GerçekleÅŸen ziyarette Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa KumaÅŸ, Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, Kdz. EreÄŸli SKM BaÅŸkanı ve AK Parti TeÅŸkilat BaÅŸkanı Hüseyin Temel Engin, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Fatih Çakır, Mustafa Demiray, Belediye Meclis Ãœyeleri ve parti ana kademe ve gençlik ve kadın kolları yöneticileri katıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
kızgın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo