Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİLİLER İFTARDA BULUŞTU

AK PARTÄ°LÄ°LER Ä°FTARDA BULUÅžTU

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını şehir merkezi ve köylerde yoğunlaştıran AK Parti Karadeniz ilçesi yönetimi, partinin eski ilçe Başkanı Fatih Çakır’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.


Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, EreÄŸli Öğretmenevi’nde düzenlenen iftara katılan ana kademe, kadın kolları baÅŸkan ve yönetimi, gençlik kolları baÅŸkan ve yönetimi, belde baÅŸkanları ve yönetimi, belde kadın ve gençlik kolları baÅŸkanlarıyla birlik ve beraberliÄŸin en güzel örneÄŸi sergiledi.

ÇAKIR: “BÄ°RLÄ°K VE BERABERLİĞİMÄ°Z BOZULMASIN”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Çakır, 24 Haziran seçimlerinde tüm hızımızla gece gündüz çalışacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Sizlerden aldığımız destek ile küsmeden yolumuza devam edeceÄŸiz. Partimize adaylarımıza sahip çıkacağız. En iyi netice ile Vekillerimizi Ankara’ya yollayacağız. Bu noktada sizlere büyük görevler düşüyor. 24 Haziran’a kadar durmadan devam demek için sizlerle birlikte sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Rabbim bizlerin birlikteliÄŸini bozmasın. Birlik ve beraberliÄŸimizi daim eylesin.”

KUMAÅž: “EN Ä°YÄ° SONUCU ALACAÄžIZ”
Partinin Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa KumaÅŸ ise zamanın ‘Zonguldak Vakti’ olduÄŸunu belirterek, “yoÄŸun bir ÅŸekilde çalışıyoruz. Allah sizlerden razı olsun, eksik olmayın. Partimiz ÅŸu anda en fazla çalışan partilerden biri, EreÄŸli’mizde en iyi sonucu alarak, partimizin bayrağını en doruk noktaya taşıyacağız” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo