Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TURPÇU, İFTAR VERDİ

TURPÇU, İFTAR VERDİ

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, “ülkede hükümet kurulmuş bir şekilde konuşmak, belli mesajlar vermek isterdim ancak, henüz hükümet kurulacak mı, erken seçime mi gidilecek belirsizliği sürüyor” dedi.

Turpcu, Zonguldak’ın Devrek İlçesi’nde başlattığı iftar yemeğinin ikincisini Ereğli İlçesi’nde düzenledi.
Ereğli İlçe örgütünün organize ettiği iftar, parti binasının bulunduğu hamam Sokak’taki Heraklia Restoran ve geniş bahçe ile Yalı Caddesi’ndeki SS Restoran alanında gerçekleştirildi.


İki iftar alanındaki yaklaşık 700 davetli selamlaşan Turpcu, iftarın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada ise bir önceki iftarı Zonguldak, Çaycuma, Gökçebey ve Devrek’teki parti teşkilatlarına yönelik Devrek’te düzenlediğini söyledi.
Ereğli’de ise iki ayrı mekanda iftar etkinliği düzenlediklerini belirten Turpcu, şöyle dedi:


“Bugün de Ereğli ve Alaplı örgütlerinde, 7 Haziran seçimlerinde aktif olarak parti teşkilatlarımızla çalışan arkadaşlarımıza iftar verdik. Burada, ülkede hükümet kurulmuş bir şekilde konuşmak, belli mesajlar vermek isterdim ancak, henüz hükümet kurulacak mı, erken seçime mi gidilecek belirsizliği sürüyor. Ben, düzenlediğimiz iftarlara katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”


Turpcu, iftarlarda oruçların açılmasının ardından, partililerle bir süre sohbet etti.
Etkinliğe Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, CHP’li Ereğli Belediyesi Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, il ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, milletvekili aday adayları, bazı sivil toplum kuruluş başkanları ile partililer katıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo