Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Türk Metal’e gitti!

Türk Metal’e gitti!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’ın, Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak ve Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yusuf Ziya OdabaÅŸ’ı ziyaret ettiÄŸi bildirildi.


Gülüç Belediye BaÅŸkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, DemirtaÅŸ Türk Metal Sendikası Genel Merkezi’ne gitti. Ä°lk olarak Genel BaÅŸkan Kavlak’ı ziyaret eden DemirtaÅŸ, Gülüç’e yapılan hizmetler ve sosyal aktivitelere verdiÄŸi destekten dolayı teÅŸekkür etti.
DemirtaÅŸ ayrıca Kavlak’a üzerine resmi dokunmuÅŸ halı hediye etti. Sendikanın Gülüç’e yapılan hizmetlere ve sosyal aktivitelere hep destek verdiÄŸini söyleyen DemirtaÅŸ şöyle dedi:
“Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Sayın Pevrul Kavlak’a beldemize yapılan hizmetler ve sosyal aktivitelere verdiÄŸi desteklerden dolayı teÅŸekkür ediyorum. Gülüç Belediyesi olarak Erdemir’deki emekçilerimizin ve dolayısıyla her zaman emekçilerinin haklarını savunan Türk Metal Sendikası’nın yanındayız. Kendilerine bir kez daha Gülüç halkı adına şükranlarımı sunuyorum.”
DemirtaÅŸ, Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yusuf Ziya OdabaÅŸ’ı da ziyaret ederek üzerinde resminin bulunduÄŸu halı dokumasını hediye etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo