Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Toplantı, 5 dakika sürmedi!

Toplantı, 5 dakika sürmedi!

Karadeniz EreÄŸli Belediye Meclisi Aralık ayı OlaÄŸan Toplantısı’nın 4’üncü oturumu Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal BaÅŸkanlığında gerçekleÅŸtirildi.


Uysal, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda ki toplantıda gündem dışı yaptığı konuÅŸmada, geçtiÄŸimiz Cuma günü üniversitenin ulaşım mühendisliÄŸinden gelen bazı öğretim görevlilerin ilçede kent içi ulaşım planlamasına yönelik çalışmalar yaptığını söyledi. Uysal, bu konuyla ilgili detaylı açıklamayı yarınki meclis toplantısında yapacağını belirtti.

"TURÄ°ZM KONUSUNDA ZENGÄ°NÄ°Z AMA…”
Uysal, hafta sonu ise ÅŸehirde Ä°stanbul Rehberler Odası BaÅŸkanı Hakan EÄŸinoÄŸlu ve yönetimi ile birlikte 48 tur rehberini ağırladıklarını ifade ederek, “onlarla da görüş alışveriÅŸinde bulunduk. Önümüzdeki günlerdeki turizm çalışmalarımızı komisyonlar ve çalıştaylar olarak da devam ettireceÄŸiz. Son derece de güzel oldu. Her zaman dediÄŸimiz gibi Kdz. EreÄŸli Ä°lçemizin büyük zenginlikleri olmasına raÄŸmen, büyük bir yoksunluÄŸu yaşıyoruz. Bizler de bunu fark ettiÄŸimi için önümüzdeki günlerde bu çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuÅŸtu.
Meclis gündeminde bulunan iki maddenin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi. Meclis toplantıları yarın (12 Aralık Salı) 5’inci oturumla devam edecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo