Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TERÖRE KARŞI ORTAK BİLDİRİ

TERÖRE KARŞI ORTAK BİLDİRİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki oda başkanları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Belediye Meclis Üyeleri’nin de katıldığı toplantı sonrası yayınlanan ortak bildiride,  Ankara’da yaşanan terör saldırısı kınandı.

Söz konusu toplantıya Başkan Uysal ve meclis üyelerinin yanı sıra, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Madeni İşler ve Sanatkârlar Odası Başkanı Atilla Akar, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy, Kdz. Ereğli Pazarcılar Odası Başkan Yardımcısı Fatih Danışmaz, Kdz. Ereğli Tuhafiyeciler Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Gündüz,  Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Kdz. Ereğli Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çınar, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Nazif Kaplan, Kdz. Ereğli Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdüven ve Kdz. Ereğli Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay katıldı.

Ortak bildiri şöyle:

Ankara’da yaşanan saldırıyı ülkemize, demokrasiye,  seçimlere yönelik suikast ve toplumsal barışa karşı bir travma yaratma gayreti olarak yorumlayan bizler; Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu vahşi, barbarca eylemi kınıyor ve lanetliyoruz.

Acılı ailelerin acısını paylaşıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo