Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞU AN İÇİN SAYI..!

ŞU AN İÇİN SAYI..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adaylığı için şu ana kadar 20 kişiden başvuru aldıklarını söyledi.
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin EreÄŸli’ye hayırlı olmasını dileyen Çakır, ÅŸunları kaydetti:
“EreÄŸli’mize ÅŸu ana kadar 20 aday adayı baÅŸvuruda bulundu. 5 Kasım’da baÅŸlayan baÅŸvuru süreci 12 Kasım’dan sonra 16 Kasım’a kadar uzatılmıştı. Bu gün itibariyle süreç tamamlanmış oldu. Pazar günü itibariyle temayül yoklamaları yapılacak. Sonraki süreci de hep birlikte takip edeceÄŸiz. Bütün aday adayı arkadaÅŸlarımıza baÅŸarılar diliyorum. EreÄŸli’de diÄŸer bölgelere göre aday adaylıklarında sayı yukarıda olur. Bu sefer sayı biraz daha yüksek oldu diÄŸer ilçelere baktığımız zaman. Bu iÅŸe sahip çıkmak isteyip ‘Bende bu iÅŸi yapabilirim, katkım olsun’ diyen partimizin çeÅŸitli kademelerinde bulunmuÅŸ ya da partimize gönül verdiÄŸini beyan edip dışarıdan gelen aday adaylarımızla beraber tabi ki sayı 20’yi buldu. Normalde sayı bu kadar olmuyordu. Ama bunda da bir hayır vardır.”
Çakır, kendisinin aday adaylığı süreci ile ilgili olarak ta genel merkezle gerekli görüşmeleri yaptığını belirterek, Ä°l ve Ä°lçe BaÅŸkanları ile ilgili deÄŸerlendirme sonucunu beklediÄŸini söyledi. Çakır, kendileri ile ilgili adaylık durumunun ise 1 Aralık’a kadar sonuçlanacağını belirtti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo