Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SOFUOĞLU ile ŞAHİN, MOTORLA ŞEHİR TURU YAPTI

SOFUOÄžLU ile ÅžAHÄ°N, MOTORLA ÅžEHÄ°R TURU YAPTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine gelen AK Parti Sakarya Milletvekili aynı zamanda Dünya Supersport ÅŸampiyonu Kenan SofuoÄŸlu, partisinin EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin ile motosiklete binerek ÅŸehir turu attı.  
Edinilen bilgiye göre, EreÄŸli giriÅŸinde yaklaşık 150 motosikletli tarafından karşılanan SofuoÄŸlu, vatandaÅŸların yoÄŸun ilgisiyle karşılaÅŸtı. Kdz. EreÄŸlili motosikletçilerin yaptığı gösteriyi izleyen SofuoÄŸlu daha sonra Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’i motosikletine alıp diÄŸer motosikletçilerle birlikte ÅŸehir turu attı. 
Hüseyin TatoÄŸlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleÅŸiye de katılan SofuoÄŸlu, Türkiye’de motosiklet sporunun geliÅŸmesi için çalıştığını ifade etti. Düzce’de baÅŸlattığı projeyle milletvekili olduktan sonra fazla ilgilenemediÄŸini vurgulayan SofuoÄŸlu, bu projeyi en kısa sürede bitirmek için çalışacağını dile getirdi. 
Otomobil ve motosiklet tutkunlarına dikkatli olmaları ve gerekli güvenlik önlemlerini almaları konusunda uyaran SofuoÄŸlu, Kdz. EreÄŸli ilçesinde de motosiklet pistleri yapılmasını önerdi. Siyasete CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a duyduÄŸu vefa ve ülkesine daha fazla hizmet edebileceÄŸi düşüncesi ile girdiÄŸini aktaran SofuoÄŸlu, Türkiye’de son 17 yılda yaÅŸanan güzel geliÅŸmeleri ve deÄŸiÅŸimi yurt dışında yaÅŸayanların daha iyi anladığını belirtti. 
SofuoÄŸlu konuÅŸmasında, motosikletlerde ki ÖTV ve KDV indirimi sürelerinin CumhurbaÅŸkanlığı kararı ile uzatıldığını açıkladı. SöyleÅŸide Kdz. EreÄŸli’de Kurulu bulunan motosiklet kulüplerinin yöneticileri sorunlarını içeren dosyaları SofuoÄŸlu’na vererek çözüm için destek istedi. 
AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’de söyleÅŸide yaptığı konuÅŸmada kendisine destek için gelen SofuoÄŸlu’na teÅŸekkür ederken göreve geldiÄŸinde sporun her dalına olduÄŸu gibi motosiklet sporunun EreÄŸli’de yaygınlaÅŸması için gerekli tüm alt yapı yatırımlarını yapacağının sözünü verdi. Etkinlik sonunda SofuoÄŸlu’na çeÅŸitli hediyeler verildi. 

 

SOFUOÄžLU ile ÅžAHÄ°N, MOTORLA ÅžEHÄ°R TURU YAPTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ayaz aktan

22 Mart 2019 - 13:36

Aman ne buyuk bir basari.mesliste ayaklarini uzatarak oturan bu vekilmi kurtaracak ulkeyi.gitsin mootror sursun.güya motorculari kendilerine baglayacaklar

Enis Kiran

22 Mart 2019 - 13:33

BÄ°R ENGELLÄ°YLE ÅžEHÄ°R TURU YAPSA DAHA GÃœZEL OLURDU..

deli hakkılı

22 Mart 2019 - 10:12

reyiz geldi,bakanlar geldi,şimdi de ''senatör'' geldi:)) demekki akp şecimi kaybetti.

Yorum Yazın

Canlı Radyo