Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SOFUOĞLU ile ŞAHİN, MOTORLA ŞEHİR TURU YAPTI

SOFUOĞLU ile ŞAHİN, MOTORLA ŞEHİR TURU YAPTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelen AK Parti Sakarya Milletvekili aynı zamanda Dünya Supersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu, partisinin Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ile motosiklete binerek şehir turu attı.  
Edinilen bilgiye göre, Ereğli girişinde yaklaşık 150 motosikletli tarafından karşılanan Sofuoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kdz. Ereğlili motosikletçilerin yaptığı gösteriyi izleyen Sofuoğlu daha sonra Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’i motosikletine alıp diğer motosikletçilerle birlikte şehir turu attı. 
Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye de katılan Sofuoğlu, Türkiye’de motosiklet sporunun gelişmesi için çalıştığını ifade etti. Düzce’de başlattığı projeyle milletvekili olduktan sonra fazla ilgilenemediğini vurgulayan Sofuoğlu, bu projeyi en kısa sürede bitirmek için çalışacağını dile getirdi. 
Otomobil ve motosiklet tutkunlarına dikkatli olmaları ve gerekli güvenlik önlemlerini almaları konusunda uyaran Sofuoğlu, Kdz. Ereğli ilçesinde de motosiklet pistleri yapılmasını önerdi. Siyasete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu vefa ve ülkesine daha fazla hizmet edebileceği düşüncesi ile girdiğini aktaran Sofuoğlu, Türkiye’de son 17 yılda yaşanan güzel gelişmeleri ve değişimi yurt dışında yaşayanların daha iyi anladığını belirtti. 
Sofuoğlu konuşmasında, motosikletlerde ki ÖTV ve KDV indirimi sürelerinin Cumhurbaşkanlığı kararı ile uzatıldığını açıkladı. Söyleşide Kdz. Ereğli’de Kurulu bulunan motosiklet kulüplerinin yöneticileri sorunlarını içeren dosyaları Sofuoğlu’na vererek çözüm için destek istedi. 
AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’de söyleşide yaptığı konuşmada kendisine destek için gelen Sofuoğlu’na teşekkür ederken göreve geldiğinde sporun her dalına olduğu gibi motosiklet sporunun Ereğli’de yaygınlaşması için gerekli tüm alt yapı yatırımlarını yapacağının sözünü verdi. Etkinlik sonunda Sofuoğlu’na çeşitli hediyeler verildi. 

 

SOFUOĞLU ile ŞAHİN, MOTORLA ŞEHİR TURU YAPTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ayaz aktan

22 Mart 2019 - 13:36

Aman ne buyuk bir basari.mesliste ayaklarini uzatarak oturan bu vekilmi kurtaracak ulkeyi.gitsin mootror sursun.güya motorculari kendilerine baglayacaklar

Enis Kiran

22 Mart 2019 - 13:33

BİR ENGELLİYLE ŞEHİR TURU YAPSA DAHA GÜZEL OLURDU..

deli hakkılı

22 Mart 2019 - 10:12

reyiz geldi,bakanlar geldi,şimdi de ''senatör'' geldi:)) demekki akp şecimi kaybetti.

Yorum Yazın

Canlı Radyo