Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“SİZLER BİZİ, BİZLER SİZİ TEMSİL EDİYORUZ”

“SÄ°ZLER BÄ°ZÄ°, BÄ°ZLER SÄ°ZÄ° TEMSÄ°L EDÄ°YORUZ”

Kısa adı DEV-DER olan ve Ä°stanbul’un Pendik Ä°lçesinde faaliyet gösteren Zonguldak ili Devrek ilçesi Sosyal Kültürel Dayanışma ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi dün akÅŸam Ä°stanbul Pendik’te düzenlediÄŸi iftar yemeÄŸine AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu’da katıldı.

Ä°stanbul Devrekliler DerneÄŸi gerçekleÅŸtirdiÄŸi gece ile gurbette bulunan Zonguldak’lı ve Devrekli vatandaÅŸları bir araya getirerek muhteÅŸem bir gece geçirmelerini saÄŸlarken, iftar yemeÄŸinin onur konuÄŸu AK Parti Zonguldak Milletvekili ÇaturoÄŸlu oldu.

 

ÇATUROĞLU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ä°stanbul’daki Zonguldak ve Devrekliler ile hasret gideren ve aÅŸlarını paylaÅŸan ÇaturoÄŸlu,  gecede büyük ilgi gördü.

2014-2015 eÄŸitim öğretim yılında Karnesi en iyi olan öğrencilere yönelik olarak DerneÄŸin baÅŸlattığı “Karneni Getir” kampanyasında Ders notları en yüksek olan Devrekli öğrenciye tablet hediye eden ÇaturoÄŸlu, iftar yemeÄŸinde Zonguldaklı ve Devreklilere hitaben bir konuÅŸma yaptı.

 

“SÄ°ZLER BÄ°ZÄ°, BÄ°ZLER SÄ°ZÄ° TEMSÄ°L EDÄ°YORUZ”

İftar yemeğine katılmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Çaturoğlu şunları söyledi:

“Sizler gurbette memleketlerinizden uzak bir ÅŸekilde bizleri en iyi ÅŸekilde temsil ediyorsunuz. GeçirdiÄŸiniz yoÄŸun tempodan bir nebzede olsa uzak kalmak ve hemÅŸerileriyle hasret gidermek için düzenlediÄŸiniz iftarda bulunmaktan ötürü son derece mutluyum.  Burada sizlerle bir araya geldik oldukça neÅŸeli dakikalar geçirildi. Bu geceyi organize eden herkese sonsuz teÅŸekkürlerimi sunuyorum.

Biz bu derneÄŸimize çok önem veriyoruz. Tüm sıkıntılarında yanlarında olmak istiyoruz.  Ä°stanbul’da siz Zonguldak’ımızı ve Devrek’i, bizlerde Ankara’da sizleri temsil ediyoruz. Orada bir kapınız olduÄŸunu hiçbir zaman unutmayın. Sürekli yanınızda olacağız, sizlerle sık sık kucaklaÅŸacağız”

 

GECEYE KATILIM YOÄžUNDU

Geceye Zonguldak Federasyonlar Platformu (ZONFER) yöneticileri, AK Parti Alaplı Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa Yavuz,  AK Parti Alaplı Siyasi Ä°ÅŸler BaÅŸkanı Yılmaz Can, AK Parti Alaplı TeÅŸkilat BaÅŸkanı Ali Uysal,  Alaplı’nın sevilen simalardan Mustafa Demirci, Ä°stanbul ve Pendik’te yaÅŸanan Zonguldak ve Devrekliler ile çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo