Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SENDİKADAN, UYSAL’A ZİYARET !.

SENDİKADAN, UYSAL’A ZİYARET !.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ın, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ettiği bildirildi.


Sendikanın internet sitesi “turkmetalkdzeregli.org”da yer alan habere göre Ercan, 3 Kasım’da, Büyük Anadolu EreÄŸli Otel Salonu’nda gerçekleÅŸtirdikleri 11. OlaÄŸan Genel Kurul’da yeniden göreve seçilmeleri dolayısıyla baÅŸlattıkları protokol ziyaretleri kapsamında Uysal’ı ziyaret ederek, genel kurula katılımlarından dolayı ayrıca teÅŸekkür etti.

Uysal da, ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, “çok güzel bir genel kurul gerçekleÅŸtirdiniz. Yeniden göreve seçilmenizden dolayı Sayın BaÅŸkan ve yönetimini bir kez daha kutluyorum” dedi.

BaÅŸkan Ercan ile beraber; Åžube Sekreteri Yakup Yılmaz, Åžube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Åžube TeÅŸkilatlanma Sekreteri Turgay Kavak, Åžube EÄŸitim Sekreteri Birol Onay ile Ä°ÅŸ Yeri BaÅŸ Temsilcisi Altan Kalfa’nın da yer aldığı ziyarette gündeme iliÅŸkin onular üzerinde sohbet edilerek, karşılıklı görüş alışveriÅŸinde bulunuldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo