Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEÇİLİRSE, EREĞLİ’DEKİ İNŞAAT FAALİYETLERİN DURDURACAK!.

SEÇİLİRSE, EREĞLİ’DEKİ İNŞAAT FAALİYETLERİN DURDURACAK!.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de CHP Belediye BaÅŸkan Aday Adayı Ä°nÅŸaat Mühendisi Erol Çivici, partisince aday gösterilmesi halinde seçim öncesi yapacağı ekip ve çalışmalarının hazır olduÄŸunu söyledi.
Çivici, 91.7 frekansından yayın yapan EreÄŸli FM’de katıldığı “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” programında, siyasete nasıl baÅŸladığı, ne kadar siyasi birikim elde ettiÄŸi, neden CHP’de siyasete devam ettiÄŸi gibi bir çok soruya yanıt verdi.
ŞİRKETİ İNŞAAT YAPMAYACAK
5 yıllık Belediye Meclis ÃœyeliÄŸi tecrübesi baÅŸta olmak üzere EreÄŸli’yi iyi tanıdığını ve yapılacakları çok iyi bildiÄŸini anlatan Erol Çivici, ada gösterilip seçimleri kazanması halinde ise halen Yönetim Kurulu BaÅŸkanlığını yürüttüğü Erol Ä°nÅŸaat’ın, ÅŸehirdeki inÅŸaat faaliyetlerini durduracağını açıkladı.
Birikimler Ä°ve ekibiyle kendine olan güveninin ‘Tam olduÄŸuna’ vurgu yapan Erol Çivici, aday gösterilmesi halinde sadece partililerden deÄŸil, ilçenin geniÅŸ kitlelerinden oy alacağına yönelik detayları da aktardı.
Çivici, ÅŸehrin sorun ve taleplerini ise, mahallinde yaÅŸayanlarla görüşüp çözeceklerini belirterek, “bu kenti birlikte yöneteceÄŸiz” dedi. Gazeteci Fikri Kapan’ın sorularına verdiÄŸi yanıtlarla bir saat süren programın tekrarı ise bugün (16 Kasım) saat 17.00’de EreÄŸli FM’den dinlenebilecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
kızgın2
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo