Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SANA HİÇ YAKIŞTI MI EREĞLİ!

SANA HİÇ YAKIŞTI MI EREĞLİ!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96'ncı yıl dönümü Karadeniz Ereğli'de törenlerle kutlandı.
Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı’ndaki ilk töre, ardından Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ikinci törenin ardından saat 10.00'da ise Cumhuriyet Caddesi Sahil Bulvarı’nda geçit töreni yapıldı.
Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, daha önce ki kutlamalarda araçla gerçekleştirilen törene katılanların bayramını kutlama seremonisini bu kez yürüyerek gerçekleştirdiler.
Taştan, Özden ve Uysal tören alanında hazır bulunan az sayıda askeri birlik, resmi kurum ve STK temsilcileri ile sasıyı yok denecek kadar az vatandaşlardan oluşan birkaç kişinin bayramını kutladılar.
Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi.

TEĞMEN AKBAĞ ANLATTI
Deniz Teğmen Gökhan Akbağ, günün anlam ve önemine ilişkin konutu. Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin öneminin sadece düşman ordularının yenilmesinden değil, aynı zamanda Yüce Türk Milleti’nin tarihinde yeni bir dönem açarak, yeni bir Türk Devleti’nin kurulmasına imkan sağlamasından da kaynaklandığını anlatan Akbaş, şöyle dedi:
“Türk Silahlı Kuvvetleri 96 yıl önce olduğu gibi bugün de üstün bir vazife anlayışı içerisindedir. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna canını seve seve feda etmeye her zaman hazırdır. Bu kutsal zaferin 96'ncı yıldönümünde başta ebedi komutanımız eşsiz önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, şükranlarımızı sunuyorum."
Törende öğrenci Melike Yılmaz şiir okudu. Ereğli Belediyesi Halk Oyunları Ekibi “Zeybek” oynadı. Ardından ise geçit töreni ile son buldu.

 

-HABERİN İÇİNDEN-
-Törene AK Parti, CHP, MHP ve İyi Parti’nin ilçe başkanları katılmadı.
-Törene, sayısı hepitopu yaklaşık 30 kadar olan sivil kişi katıldı.
-Yüz binden fazla kişinin yaşadığı Ereğli’de vatandaşlar, Zafer Bayramını kutlamadı, adeta öteledi.
-Ortaya çıkan tablo, “Ereğli 30 Ağustos’un ne demek olduğunu ya bilmiyor ya da umursamıyor” dedirtti.
-Yine tablo; adı “Avrupa Kenti” olarak anılan, okuma-yazma oranı yüksek, ekonomi verileri ise tatminkar olduğu öne sürülen Karadeniz Ereğli halkına “yakışmadı” dedirtti.      

 

SANA HİÇ YAKIŞTI MI EREĞLİ!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın4
üzgün1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hulya Ülker

30 Ağustos 2018 - 16:24

Hiç yakışmamış

Ziyaettin Karaarslan

30 Ağustos 2018 - 13:54

guzel bır yere değinmışınız bırde bunun sebebını araştrırsan daha gzel olur bence bır yerlerde sıkıntı var demekı yazık

Yorum Yazın

Canlı Radyo