Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İŞTE GERÇEK POSBIYIK!

İŞTE GERÇEK POSBIYIK!

“Evimde oturduğum zamanlarda, geçmişteki hatalarımdan dolayı kendime çok kızıyordum” dedikten sonra yeniden seçimi kazandı. “Benim için ‘intikam almaya geliyor’ diyorlar, yalan” dedi kendisine inanlara yalan söyledi. “Hatalarımı anladım, eski Posbıyık yok” dedi göz boyadı. Posbıyık, son yaptığı ile “Posbıyık aynı posbıyık” dedirtti.


Karadeniz Ereğli’de, Mahalli İdari Seçimlerden birkaç gün önce yaptığı halk konuşmalarında, geçmişte yaptığı hatalarından dolayı pişmanlık yaşadığını anlatan Halil Posbıyık, son yaptığı ile gerçek yanını gösterdi. Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’ndeki Shell Ereğli Bozkuşlar Petrol’ün İbrahim Efe Caddesi ile olan bağlantı yolunu kapattı.
Seçim süreci boyunca sarf ettiği sözlerinde hatalarından ders aldığını defalarca anlatarak “ben ekmek almaya değil, ekmek vermeye geliyorum” diyen Posbıyık’ın oy avcılığı yaptığı ortaya çıkmaya başladı.
HAKSIZLIĞA NOKTAYI MAHKEME KOYACAK!
İki işadamının ulusal bir marka ile anlaşarak Devrek Yolayrımı’nda yeni açtıkları iki işyerini “hiçbir gerekçe göstermeden” mühürleyerek 20 kişiyi ekmeğinden eden Posbıyık, bu gün de Ereğli Belediyesi’nin eski meclis üyelerinden AK Partili işadamı Halil Bozkuş’a ait akaryakıt istasyonunun İbrahim Efe Caddesi tarafında ki girişini kapattı. Posbıyık’ın kanunsuz uygulaması tepkilere yol açtı. Alanın Vaziyet Planlarının kanunlara uygun olduğu, yapılan haksızlığın ise mahkemeye taşınacağı öğrenildi.
POSBIYIK BUNU İLK KEZ YAPMADI!
Posbıyık, benzer bir uygulamayı 2009-2014 görev dönemi sırasında da yapmış, yolu araç trafiğine kapatmıştı. Sonrasında ise araç trafiğinde başlayan sorunlar nedeni ile eski uygulamaya geri dönülmüştü.
ŞİMDİDEN ŞIKIŞMAYA BAŞLADI!
Seçim vaatlerinden biride “trafik sorununu çözmek” olduğunu beyan eden Posbıyık, bugün yaptığı uygulama ile trafiği ilk saatlerden itibaren adeta arapsaçına döndürdü. Akaryakıt istasyonunda bulunan yol “alternatif olması” nedeniyle bölgedeki trafiği de rahatlatıyordu. Şimdi ise yolun kapatıldığını görün sürücüler, ter yöne girmek zorunda kaldı. Onlarca sürücünün bu şekilde ilerlemesi kameralara yansıdı. Kanunsuz uygulama ile bölgede trafikte ciddi sorunlar yaşanması bekleniyor.

DAHA 4 AY OLDU AMA POSBIYIK AYNI POSBIYIK!
31 Mart’ın ardından geçen yaklaşık 4 ay sürede, belediye de çalışan onlarca işçinin işine son verdi.
Ereğli sahilindeki seyyar esnafları kaldıran Posbıyık, daha sonra takı tasarım yapıp satarak evini geçindiren kadınları ‘söz vermesine rağmen’ yerlerinden etti.
Yerel seçim propaganda süresince yaptığı mitiglerde sürekli “değiştim”, “eski Posbıyık yok”, “kavga etmeye gelmiyorum”, “Erdemir ile kavga etmeyeceğim”, “İntikam almaya gelmiyorum” diyen Posbıyık; seçimin üzerinden 4 aydan biraz fazla geçmesi ile birlikte “kavga”, “eylem”, “akıl ol”, “son kez uyarıyorum” demeye başladı.
Erdemir kanadından “festivale katkı yapılmayacağı” yanıtı alan Posbıyık, hemen(!) ‘diğer Posbıyık’ yanını gösterdi. “Eylem” dedi, “sizi uyarıyorum” dedi, “halk arkamda” dedi. Daha tehlikelisi ise “İşverenle, halk arasında barış bozulursa sonucu ne olur?” dedi.

 

 

 

İŞTE GERÇEK POSBIYIK!

“Evimde oturduğum zamanlarda, geçmişteki hatalarımdan dolayı kendime çok kızıyordum” dedikten sonra yeniden seçimi kazandı. “Benim için ‘intikam almaya geliyor’ diyorlar, yalan” dedi kendisine inanlara yalan söyledi. “Hatalarımı anladım, eski Posbıyık yok” dedi göz boyadı. Posbıyık, son yaptığı ile “Posbıyık aynı posbıyık” dedirtti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın31
gülücük18
hayran5
şaşkın3
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
nil yayla

10 Temmuz 2019 - 16:28

zaten bu insanlara konser olsun yeter konser karin doyurmuyor icrat lazim icrat yapin biraz

Hakan gürses

10 Temmuz 2019 - 08:01

Posbıyık zihniyeti değişmez boş işlerle uğraşma sayın Posbıyık bütün CHP belediyeleri aynı işte

Mete barlas

09 Temmuz 2019 - 20:52

Ne yani şimdi bütün ereğliyi eğlendirdi diye adam suçlumu oldu. 5 yıldır ne gördünüz sorarım size. Cocukların kaybolmasından bir belediyebaşkanı sorumlu değilr. Anne baba sorumludur.. Trafik zaten felç durumda abartmayın ereğli fm haberi yapan arkadaşım. Çöp olayı zaten bekleniyordu.. İçkinin önüne zaten gecemezsiniz geçemezsiniz. Küçük esnaf ciro yapmış size ne. Sizmi veriyorsunuz esnafın kdv sini vergisini.. Gerçek haber yapın okudugum en boş haberlerden birinin yapmışsınız başka bişeymi bulamadınız. Yaptıgınız habere gülüyorum adeta.. Yöneticiler okusun yayın sorumlusu okusun.

Yakup köse

09 Temmuz 2019 - 18:32

Bu adama oy verenleri anlamıyorum seksen yaşına gelmiş eli ayağı tutmaz bundan ne bekliyorlar ereğli ye eşek götür chp bayrağı ile ört seçimi alır maalesef benim görüşüm

Cafer Arslan

09 Temmuz 2019 - 16:23

Her şey güzel olacak

Yorum Yazın

Canlı Radyo