Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAHİN, YOLDA BİLE YÜRÜYEMİYOR!

ŞAHİN, YOLDA BİLE YÜRÜYEMİYOR!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdari Seçimlerinde, Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni yeniden AK Parti saflarına dahil etmek isteyen partinin Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, halkla bütünleşme politikasını sürdürüyor. Sahaya indiği ilk günden itibaren yurttaşla kucaklaşan Şahin, sıcak temas kurduğu “Ereğli”den destek istiyor.

PROJE ANTALIYOR… ‘KAVGA YOK’ DİYOR…
Şahin, yazılı açıklamasında, esnaf gezilerine devam ettiğini belirtti. Halktan sıcak ilgi gördüğünü, bunun ise motivasyonunu her geçen gün yükselttiğini ifade eden Şahin, “huzurun olmadığı, kavgalı ve stresli bir ailenin çocuğuna kız bile vermezler. Kdz. Ereğli mutlu, huzurlu ve çevresine pozitif enerji veren bir kent olacaktır. Sevgi ve diyalog ile tüm sorunların üstesinden gelebiliriz. Ama kavga ile hiçbir yere varamayız. Bunu Karadeniz Ereğli yaşadı ve gördü” dedi.

VATANDAŞLA İLGİNÇ DİYALOG
VatandaşIN ilgisi karşısında zaman zaman yolda ilerlemekte güçlük çeken Şahin’in yolunu kesen bir vatandaş, “sizi araştırdım. Gerçekten bu bölgenin en iyi hesap uzmanı olduğunuzu söylediler. Bize hesaptan kitaptan anlayacak, idareciliği bilecek, hangi yatırımın avantaj olup hangisinin olmayacağını iyi idrak edebilecek bir idareci lazım. Bu ismin de Erol Şahin olduğuna kanaat getirdim. Bu yüzden size gönül rahatlığı ile oyumu vereceğim” dedi.
Şahin ise sözlerinden ötürü teşekkür ettiği kişiye mutlu olduğunu ifade etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo