Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAHİN, O SORUNU ÇÖZDÜ

ŞAHİN, O SORUNU ÇÖZDÜ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’in giriÅŸimleri sonucu EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda ki taÅŸeron işçilerinin kadroya alınması sorunu çözüme kavuÅŸturulduÄŸu bildirildi.
“ ”
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:
“AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin, Erdemir’de çalışan taÅŸeron işçilerinin kadroya alınması sorununu çözüme kavuÅŸturarak “Çözüm adamı” olduÄŸunu bir kez daha gösterdi. Kdz. EreÄŸli’de hangi sorun olursa olsun ilgilenmek ve çözümü için çaba göstermenin belediye baÅŸkanının görevi olduÄŸunu söyleyen BaÅŸkan Adayı Åžahin “Belediye baÅŸkanı EreÄŸli’de yaÅŸanan her türlü sorunun çözümü için çaba göstermek zorundadır. Erdemir’de ki taÅŸeron işçisi kardeÅŸlerimiz “Biz kadroya geçmek istiyoruz” dediklerinde ‘Bu benim görev alanıma girmiyor’ diyemezsiniz. Belediye baÅŸkanın görevi sadece yol, su, kanalizasyon, temizlik iÅŸlerini yürütmek deÄŸildir. EreÄŸli’de yaÅŸayan her kesin sorunlarının çözümü için çaba göstermek zorundadır. Ben yaÅŸamım boyunca hep çözüm odaklı oldum. TaÅŸeron işçisi arkadaÅŸlarımızla 3-4 defa toplantılar yaptık ve onları dinledim. Emekçi kardeÅŸlerimizin derdini kendime dert edindim ve Sayın CumhurbaÅŸkanımıza bu sorunun çözümünün EreÄŸli için öncelikli olduÄŸunu aktardım. EreÄŸli’ye “Yarim” diyen Sayın CumhurbaÅŸkanımız da OYAK Genel Müdürü Sayın Süleyman SavaÅŸ’ı arayarak gerekli talimatları vermiÅŸtir. Sayın CumhurbaÅŸkanımız baÅŸta olmak üzere süreci başından beri takip eden, sorunun çözümünde büyük rol oynayan Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak, Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yusuf Ziya OdabaÅŸ, EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan, CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanımız hemÅŸerimiz Sayın Saadet Oruç hanımefendiye, OYAK ve Erdemir yöneticilerimiz ile sorunun çözümüne katkı sunan herkese çok teÅŸekkür ediyorum. Adaylığımızın açıklanmasından bu yana ele aldığımız tüm konuları Sayın CumhurbaÅŸkanımızın destekleri ile çözüme kavuÅŸturduk, yapılacak yatırımların önündeki engelleri kaldırdık. Sayın CumhurbaÅŸkanımız “Benim EreÄŸli’de ki elim, ayağım, her ÅŸeyim Erol Åžahin’dir” diyerek EreÄŸli’ye yapılacak tüm yatırımların garantisi olmuÅŸtur.
Bu vesile ile Erdemir’de ki taÅŸeron sorununun çözülmesi baÅŸta işçi kardeÅŸlerimize, ailelerine ve EreÄŸli halkına hayırlı uÄŸurlu olsun” dedi.

 

ŞAHİN, O SORUNU ÇÖZDÜ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
deli hakkı

27 Mart 2019 - 13:43

önceki şeçimde de aynı şeyleri söylemişlerdi..işçi sendikası,özelleştirmeci,taseron sisteminin babası bir partinin yanında konumlanmaz.!! konumlanıyorsa bunca işsizlik,pahalılıga ragmen,SARI SENDİKADIR.!

Yorum Yazın

Canlı Radyo