Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAHİN, ESNAFI DİNLİYOR

ÅžAHÄ°N, ESNAFI DÄ°NLÄ°YOR

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


31 Mart Mahalli Ä°dari Seçimlerinde Karadeniz EreÄŸli Belediyesini yeniden AK Partili yapmak isteyen partinin Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’in seçim çalışmalarını yoÄŸun tempo ile sürdürdüğü bildirildi.
Şahin, basın birimi aracılığı ile yaptığı yazılı açıklamada, Erdemir caddesi esnaflarını ziyaret ettiğini belirtti. Ticaret erbapları ile sohbet ederek kendisine iletilen sorunlarını dinleyen Şahin, seçimden sonra, belediye başkanı olarak teşekkür ziyaretlerinde bulunacağını öne sürdü. İletilen sorunları, ortak karar alarak el birliği ile çözeceklerini de anlatan Şahin, ilçenin geleceğinin parlak olduğunu ifade etti.
Åžahin’in gezisine Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra bazı belediye baÅŸkan aday adayları ve partililer de eÅŸlik etti.

PARTÄ°YE ZÄ°YARETLER
Öte yandan, AK Parti ilçe teÅŸkilatına, toplumun farklı kesimlerinden de ziyaretlerin gerçekleÅŸtiÄŸi kaydedildi. Kars Kafkas Folklor DerneÄŸi BaÅŸkanı Soykant Öztürk’ün baÅŸarı dileÄŸinde bulunmak için gittiÄŸi parti teÅŸkilatında, ÅŸahin ile görüştüğü bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo