Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Şahin bir orada, bir burada…

Şahin bir orada, bir burada…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de AK Partili Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in, Pazar günü sahile inerek gezen vatandaşlar ile selamlaştı, destek istediği bildirildi.
Basın biriminden yapılan yazılı açıklamada, Şahin’in gördüğü ilgi karşısında moral depoladığı belirtildi.
Şahin’in, parti ilçe kurmayları ile birlikte sahil gezisinin ardından Hamzafakıhlı Mahallesi Akpınar Sokak’ta Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Şahin, “biz göreve geldiğimizde çocuklarımıza klarnet çalmasını da öğreteceğiz, keman çalmasını da. Bale eğitimi de alacak, heykeltıraş eğitimi de alacak. Bizim çocuklarımız Kur’an-ı Kerim okumasını da öğrenecek, her türlü müzik aletini çalmasını da öğrenecek. Yüzme havuzları yapacağız ve çocuklarımız yüzme öğrenecek. Burada ki çocuklarımızda o havuzlarda yüzecekler” ifadelerini kullandı.

MECLİS ÜYESİ…
Ereğli Belediyesi Meclisi’ne roman vatandaşları temsilen bir kişiyi aldıklarını ifade eden Şahin, “çünkü sizin derdinizden en iyi sizin içinizden olan biri anlar. O arkadaşımız Romanlar Derneği ile beraber sizlerin sorunlarını alacak, bize getirecek ve hep birlikte çözeceğiz” dedi. Şahin, Hamzafakıhlı Mahallesi’nde ki programın ardından Sahil Kafe’de vatandaşlarla selamlaştı, destek istedi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Şahin, kendilerine projelerini anlattı. Gençlerle birlikte masaya oturup okey oynayan Şahin’in sıcak tavırları karşılık buldu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo