Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK, SEÇİM BÜROSU AÇTI

POSBIYIK, SEÇİM BÜROSU AÇTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, “keÅŸke, EreÄŸli’nin geldiÄŸi bu durumdan kurtulması için bütün siyasi partiler bir araya gelse de tek beni aday gösterse, EreÄŸli’yi hep beraber ayaÄŸa kaldırsak” dedi.
31 Mart’ta yapılacak Mahalli Ä°dari Seçimlere hazırlanan Posbıyık, Seçim Ofisi açtı. Ä°skele Cami yan tarafında açılan ofiste konuÅŸan Posbıyık’ın ilk sözleri festivaller üzerine oldu. Seçimi kazanması durumunda ses sanatçısı Tarkan’ın EreÄŸli’ye geleceÄŸini öne süren Posbıyık, bu ve diÄŸer sözlerinde özetle ÅŸunları söyledi:
“TARKAN’LA GÖRÜŞME HALÄ°NDEYÄ°M”
“Åžimdiden haykırıyorum. Temmuz’un ilk haftasında yaÄŸlı direk festivaline hazırlığınızı yapın. Temmuz’un ortasında Sevgi Barış Dostluk Festivali’ne hazırlığınızı yapın. Tarkan ile görüşme halindeyim. Allah nasip ederse Tarkan Temmuz’un ilk haftası burada. Bütün Türkiye’yi buraya getireceÄŸiz.
Belediye de iÅŸler yürümüyor. Bu belediyenin dinlenmesi lazım. OrtadoÄŸu Ãœniversitesi’nden profesör getirsen bu belediye düzeltemez. Bu belediyeyi tecrübeli bir belediyeci düzenler.
“…TEK BENÄ° ADAY GÖSTERSE”
KeÅŸke, EreÄŸli’nin geldiÄŸi bu durumdan kurtulması için bütün siyasi partiler bir araya gelse de tek beni aday gösterse, EreÄŸli’yi hep beraber ayaÄŸa kaldırsak diye düşünüyorum. Çünkü EreÄŸli, çökmenin eÅŸiÄŸine gelmiÅŸ vaziyette.
“BENÄ° KAVGALI GÖSTERMEYE ÇALIÅžIYORLAR”
‘Erdemir’ demek ‘EreÄŸli’ demek, ‘EreÄŸli’ demek ‘Erdemir’ demektir. Türk Metal Sendikası bizim arkadaÅŸlarımızın baÅŸarı ile yürüttüğü bir sendikadır. Beni kavgalı göstermeye çalışıyorlar. Yatında gezilere çıkacağım ve Türk Metal Sendikası’nı da ziyaret edeceÄŸim. Onla bizim dostlarımız, arkadaÅŸlarımızdır.
TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM
EreÄŸli’de trafik iÅŸi çözülecek. Ä°lk geldiÄŸimde Kent Meydanı’na baÅŸlayacağız. Kent Meydanı’nın tabanı 3 katlı otopark olacak.”
Konuşmasının ardından Posıyık, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 1000 kişilik vatandaş ve partiliye haklarını helal etmelerini isteyerek kürsüden indi.

 

POSBIYIK, SEÇİM BÜROSU AÇTI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran15
gülücük7
kızgın3
şaşkın1
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Selma songur

12 Åžubat 2019 - 23:48

Sn. Posbıyık beye sorarmisiniz Tarkan'ın parasını cebinden mi verecek. Esnaflardan zorla festival parası toplayıp verecek. Belediye bütçesiyle neler yapacak onun reklamını yapsın. Başkalarının cebinden çıkacak paralarla hava satmasın...

Çok iyi ya...

12 Åžubat 2019 - 20:25

Tek eksiğimiz Tarkan, ereğli neden göç veriyor? Festival olmuş kimin umrunda ? Millet iş sahası istiyor. İşkur önündeki kalabalığı da mı görmüyosunuz ? Doğru Tarkan gelsin ! Atın amcaya oyu 5 gün eğleniriz 360 gün de istanbula çalışmaya gideriz. Çok mantıklı.

Murat SAYGIN

12 Åžubat 2019 - 00:34

Belliki dikkatle dinlememiÅŸsin

serap yılmaz

11 Åžubat 2019 - 20:12

halil beyin konuşmasında oradaydım ve resmen hayal kırıklığına uğradım..birincisi 1000 civarı bir kalabalık vardı günlerdir yapılan çağrılara rağmen.bu kalabalığın iki mislini yok sayılan hüseyin uysal topladı.ikincisi halk işsiz başkan halk umutsuz sen tarkanla görüşme halindeyim diyosun.desenki ben koçlarla sabancılarla görüşme halindeyim ilçeye yatırımcı çekecem diye amenna..senin bişey yapacağın yok.sana oy vermeyi düşünüyordum ama artık vermem..bu ilçenin tek eksiği tarkanmı ya

Yorum Yazın

Canlı Radyo