Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK, MAHALLELERDE KONUŞUYOR

POSBIYIK, MAHALLELERDE KONUÅžUYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de CHP Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık’ın, Belediye Meclis Ãœyesi Adayları ile birlikte Kavaklık ve Uzunçayır mahallelerindeki halkla buluÅŸtuÄŸu bildirildi.
CHP SKM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, mahalle sakinleri tarafından sıcak karşılanan Posbıyık, taraftarına yaptığı konuÅŸmasında, EreÄŸli ve köylerinde yaÅŸayan insanları çok sevdiÄŸini belirterek, “Çünkü onlar beni hep onore ettiler ve üst üste 4 dönem belediye baÅŸkanı seçtiler. EreÄŸli’yi seviyoruz, EreÄŸli sevdamız var. Yola çıktık, çok azimli ve kararlıyız” dedi.
EreÄŸli’nin son 5 yıldır ekonomik, sosyal, kültürel yönden çok geride kaldığına ifade eden Posbıyık, “iktidar partisinin belediye baÅŸkan adayını getirdiler. Halil Posbıyık gitsin tersaneler çalışacak dediler, taÅŸeronları iÅŸe alacağız dediler. Kandilliye madene bin 500 işçi koyacağız dediler. Åžunu dediler, bunu dediler. Halil Posbıyık kavgacı dediler, onun için EreÄŸli’ye fabrikalar gelmiyor dediler. 5 senelik iktidar partisinin Belediye BaÅŸkanının EreÄŸli’yi getirdiÄŸi hali hep beraber görüyoruz” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo