Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK, GENEL MERKEZ’E RESTİ ÇEKTİ: ADAYIM

POSBIYIK, GENEL MERKEZ’E RESTİ ÇEKTİ: ADAYIM

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın CHP İlçe Başkanlığına talip olan eşi Neriman Posbıyık, partisinin Genel Merkezi’nce verilenen ‘iptal’ kararının ardından, “Aba altından sopa gösteriyorlar” dedi.


Zonguldak ili Ereğli ilçesinde Kayyım ile yönetilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü’nde sular durulmuyor. “Olağanüstü Kongre’nin” MYK kararı ile iptal edilmesinin ardından okların üzerine çevrildiği İlçe Başkan Adayı Neriman Posbıyık, adaylıktan çekilmediğini açıkladığı sözlerinde, “Öğreniyoruz ki, Zonguldak ve Ereğli'yi dizayn etmek isteyenler genel merkez vasıtasıyla Halil Posbıyık'a mesaj veriyorlar” ifadesini kullandı.
Alınan bilgiye göre, Posbıyık, parti teşkilatında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, adaylıktan çekilmesi yönünde baskılar gördüğünü söyledi. Genel Merkez ile delege ve üyelere mesajlar veren Posbıyık, özetle şu sözlerle konuştu:  
“Halil Posbıyık'ın eşi olmam nedeniyle aday olmama engel olmaya çalışıyorlar. Bu anlayışı ret ediyorum.  Bu gelişmeleri benimle konuşmayıp, Halil Posbıyık ile görüştüklerini öğreniyorum. Diyorlar ki, ‘belediye başkanının eşi ilçe yönetimine karışmasın. Öğreniyoruz ki, Zonguldak ve Ereğli'yi dizayn etmek isteyenler genel merkez vasıtasıyla Halil Posbıyık'a mesaj veriyorlar. Adayım. Genel Merkez’den randevu talep ettiğimi hepiniz biliyorsunuz. Ama mesaj eşime gönderiyorlar.
Biz Halil Bey'i çok severiz. Halk tarafından çok ama çok sevilir. İsterse diyorlar bir yakını olsun. Bir partili olsun. Kimi istiyorsa o olsun. Aksi durumda yeni bir heyet atanacak. Ve seçim o delegelerle olacak. Yani ben aday olmayayım da kim olur ise olsun. Aba altından sopa gösteriyorlar. Bir taraftan demokratik düzenden bahsediyorlar, diğer taraftan atamalarla ilçe dizayn ediliyor. 

“KORKMUYORUM”
Seçimden korkmayın. Ben korkmuyorum. Değiştirilecek delegelerle de korkmuyorum. Nasıl bugünkü delegelerin seçilmesinden dahlim yok ise seçilecek delegelerde de dahlim olmayacak. Delegenin iradesi seçimlerde kimden yana olur ise onun yanında ölümüne CHP için mücadelemi sonuna kadar veririm.”

 

POSBIYIK, GENEL MERKEZ’E RESTİ ÇEKTİ: ADAYIM

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın CHP İlçe Başkanlığına talip olan eşi Neriman Posbıyık, partisinin Genel Merkezi’nce verilenen ‘iptal’ kararının ardından, “Aba altından sopa gösteriyorlar” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın3
hayran1
üzgün1
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Onuncu köyden selam

26 Ağustos 2019 - 20:26

Eşler birbirine benzer derler... Şuan temsili siz olmalısınız. Halil beyle beraber kaale almayıp, yakınlarıyla el altından tehtit ettiklerinize sayarsınız. Siz yapınca haksızlık, adaletsizlik, psikolojik şiddet olmuyor değil mi? Neriman hanımcım. Gerçekten ikidir açıklamalarınıza kahkaha atıyorum. Allah’ın sopası yok derler. Çünkü; Adalet dediğiniz o hak, hepimize lazım. Unutmuş olabilirsiniz, aynaya bakınca hatırlayın isterim. Saygılar :)

Ereğli 67

26 Ağustos 2019 - 13:53

Bu gazı nerden alıyo bilinmez ama ereğliyi sahipsendiniz bütün tarihi eserleri çıkarttınız parayı zulaladınız yeter da az rahat bırakın ereğliyi öyle 2 3 adam idare etmeye benzemez bu işler

Yorum Yazın

Canlı Radyo