Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Perinçek: “Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz”

Perinçek: “Kandil’e beyaz bayrak çektireceÄŸiz”

Zonguldak’ta katıldığı programda konuÅŸan Vatan Partisi Genel BaÅŸkanı DoÄŸu Perinçek, “Vatan Partisi’nin yönetiminde Türkiye-Ä°ran iÅŸ birliÄŸi ile Kandil’e beyaz bayrak çektireceÄŸiz” dedi.


Perinçek, Zonguldak’ta bir restoranda partililer ve vatandaÅŸlarla bir araya geldi. Partisinin programlarını ve 2018 hedeflerini açıklayan Perinçek, terörü bitireceklerine vurgu yaptı. Amerika’nın ikinci bir Ä°srail devleti kurma çabasının boÅŸa çıkartıldığını anlatan Perinçek, TSK’nın da terör operasyonlarıyla PKK’yı hendeklere gömdüğünü aktardı. Perinçek, ÅŸunları kaydetti:
“Ä°kinci bir Ä°srail Devleti kurmak istiyor”
“Vatan Partisi’nin programında birinci madde bir kere vatanın bütünlüğünü saÄŸlayacağız. Terörü bitireceÄŸiz. FETÖ terörünü, en baÅŸta PKK terörünü, Türkiye’yi bölmek isteyenlere hayat yok. Atomu parçalayabilirler Türkiye’yi parçalayamazlar. Bakın size kanundan bahsediyorum. Atomu parçalayabilirler. Atom nasıl tanımlanıyordu. Parçalanamayan en küçük madde; en son o da parçalandı. Atomu parçalayabilirler ama Türkiye’yi parçalayamazlar. Soruyorlardı bize Kürt meselesini nasıl çözeceÄŸimizi, birinci madde karşımızda Amerika’nın beslediÄŸi, donattığı, silah verdiÄŸi, eÄŸittiÄŸi bir terör örgütü var. Onu bir kere ancak silahla bastırabilirsin. Silahla temizleyebilirsin. Kendisi silahını bırakmak istese Amerika bıraktırmıyor. Çünkü Amerika’nın planı var. Ä°kinci bir Ä°srail Devleti kurmak istiyor. Suriye’nin kuzeyi, Irak’ın kuzeyi, Türkiye toprakları, Ä°ran toprakları; dört ülkeyi hedef alıyor. Buna karşı bir kere Türkiye silahıyla mücadele edecek, ordusuyla, polisiyle, korucusuyla. Vatan Partisi o zaman ne dedi, açılımla olmaz silahla olur. Nitekim 24 Temmuz’dan bu yana TSK, PKK’yı hendeklere gömdü. Arkasından Fırat Kalkanı Harekatıyla o Suriye’nin kuzeyindeki Amerikan koridorunu yardı geçti. Amerika’nın sözüm ona Kürdistan, aslında ikinci Ä°srail planı bozguna uÄŸratıldı. Ä°ran, Irak, Rusya, Suriye anlaÅŸtı. Barzani güya referandum yapıp orada bir Kürdistan kuracağını söylüyordu. Ona da Irak ordusuyla Türkiye anlaÅŸtı, Irak ordusu silahı çekti yürüdü. Bakın Amerika’nın piyonları, silahlarını atıp kaçtılar. Tek bir kurÅŸun bile atamadılar. Bu olay neyin ispatıdır. Vatan Partisi’nin programı doÄŸru. Bir silahla çözülür, iki komÅŸularımızla birleÅŸeceÄŸiz.”
“Türkiye’nin 2018 yılında üretim ekonomisine geçeceÄŸiz”
Türkiye ile Rusya arasında yaÅŸanan uçak krizinden hemen sonra Moskova’ya giderek görüşmeler yaptıklarını ifade eden DoÄŸu Perinçek, Kandil’e beyaz bayrak çektireceklerini ifade etti. Perinçek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Uçağı düşürdüler Vatan Partisi Moskova’ya koÅŸtu ve dedi ki, ’bunlar uçağı düşürdü ama sen Türk milleti ile beraber olacaksın.’ Rusya yöneticileri televizyonlarda açıklamalarda bulundular. Dediler ki ’Vatan Partisi geldi bizi ikna etti ve Türkiye ile dostluk yapacağız. Bu bizim ihtiyacımız. Türkiye’nin de ihtiyacı Rusya’nın da. KoÅŸtuk bizzat Ä°ran’a, Tahran’a. Suriye’de BeÅŸar Esad ile buluÅŸtuk. Türkiye’nin komÅŸularıyla iÅŸbirliÄŸi siyasetini daha muhalefetteyken adım adım ördük. Ve o BeÅŸar Esad düşmanlığı, Ä°ran düşmanlığı, Irak düşmanlığı, Rusya düşmanlığı bakın bunlar yerle bir oldu. Åžimdi bu ülkeler silah arkadaşı oldu. Vatan Partisi’nin programı hayata geçiyor. Çünkü Vatan Partisi’nin programı hayattan çıkartılmıştı. Hayatın zorunluluklarından çıkartılmıştı. Onun için vatan bütünlüğünü saÄŸlayacak. Bunu Vatan Partisi en iyi yapandır. DoÄŸru programı koymuÅŸ, tutarlı, kararlı, vatanın bütünlüğünü saÄŸlayacağız. Ãœlkemize barış, huzur getireceÄŸiz. Bombalar patlamayacak, canlı bombalar. Ä°ÅŸte ÅŸimdi yine ilan ediliyor. Suikast listeleri hedefler, ÅŸunlar bunlar. Vatan Partisi’nin yönetiminde Kandil’e beyaz bayrak çektireceÄŸiz. Türkiye Ä°ran iÅŸ birliÄŸi ile Kandil’e beyaz bayrak çektireceÄŸiz. Türkiye’nin 2018 yılında üretim ekonomisine geçeceÄŸiz. Yani Türkiye’de üreteceÄŸimiz, ürettiÄŸimiz hiçbir ÅŸeyi dışarıdan almayacağız. Bu dağın altında kömürümüz var, biz çıkartacağız. Ovalarımız, pamuÄŸu biz ekeceÄŸiz, kaldıracağız. Otlaklarımız, meralarımız, hayvanlarımızı otlatacağız. Yünümüzü, peynirimizi, sütümüzü hayvanlarımızla biz üreteceÄŸiz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Cengiz Güzel

25 Aralık 2017 - 11:07

45 senedır TÜRKİYE de Köstek oldun...yeter sesın cıkmasın...Bukalemun gıbısın...ılk zamanlarrın Komısıt partıydı..1977 yılıydı galıba..İşci Partısının en onunde Elınde Kominist bayragı vardı..Taksıme cıkarken ..Bomba patlamış....Garıban İşçi abilerım dostlarım yaralanmış...sen kenefe kacmıştın.....gazetelerden ogrenmıştım...

Yorum Yazın

Canlı Radyo