Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PEKİ NEDEN İSTİFA ETTİLER?

PEKÄ° NEDEN Ä°STÄ°FA ETTÄ°LER?

Karadeniz EreÄŸli’de Ahmet Emre BayramoÄŸlu, 12 kiÅŸi ile birlikte Ä°YÄ° Parti’den istifa ettiÄŸini bildirdi.


Alınan bilgiye göre, geçtiÄŸimiz gün gerçekleÅŸtirilen mevcut baÅŸkan Ragıp Bayraktar’ın baÅŸkanlığa seçildiÄŸi Ä°YÄ° Parti Zonguldak  Ä°l Kongresi’nin ardından olaÄŸanüstü geliÅŸme yaÅŸandı.
Bayraktar’ın rakibi olan doktor kimlikli Ahmet Emre BayramoÄŸlu, partinin ilçe yönetiminden istifa ettiÄŸini duyurdu. BayramoÄŸlu, kendisi ile birlikte istifa edenlerin isimlerin yazdığı kağıdın fotoÄŸrafını paylaÅŸtığı Facebook hesabında, istifalara iliÅŸkin birde açıklamada bulundu.
Bayramoğlu, (aynen) şunları kaydetti:
“Peki ben ve arkadaÅŸlarım niçin böyle bir karar aldık!!! Bazılarının anlama konusunda dirençli olduÄŸunu belirtmekle beraber kamuoyunun bildiÄŸi kongre sürecini hep beraber yaÅŸadık kongrenin 5 gün öncesinde sosyal medya üzerinden en doÄŸal hakkım olan adaylığımı açıkladıktan sonra yaÅŸanılan süreçte özellikle delegeler ve üyeler üzerinde partimizin kuruluÅŸ amacına ve hassasiyetlerinin tam tersi yönünde ilçe baÅŸkanları tarafından üye ve delegelere yapılan baskılar bazı ilçelerde benimle görüşeni hain ve ÅŸerefsiz yaparken, bazı ilçelerde ilçe baÅŸkanlarının desteÄŸini listemize verecek üyelerine küfür etmesine kadar gitti hatta bu süreçte daha da ileri giderek oy vermediÄŸiniz listeyi getirin kime oy verdiÄŸinizi göreyim diyen ilçe baÅŸkanlarını da gördük. Durum böyleyken bu yanlışı yapan nitelikten yoksun baÅŸkanların ödüllendirilircesine kongre sırasında TARAFSIZ olması gereken DÄ°VAN kurulunda görev verilmesi ve iyi niyetlilikten yoksun kiÅŸilerce oluÅŸturulan ve sözde TARAFSIZ olması gereken divan kurulu kaynaklı provakatif söylemler sonucunda meydana gelen tartışmalar üzülerek söylemek istiyorum kongremize gölge düşürmüştür. Gelinen noktadaki tüm olumsuzluklar ben ve arkadaÅŸlarımın Ä°yi Parti Kdz. EreÄŸli teÅŸkilatı içinde siyaset yapma ÅŸansını bitirmiÅŸtir. ÃœyeliÄŸimizin devam ettiÄŸini belirtmek isterim. Mevcut il baÅŸkanımız Ragıp Bayraktar beye baÅŸarılar diliyorum kongre sürecindeki olumsuzluklardan çıkarılacak ders partinin devamı ve baÅŸarısı için faydalı olacaktır. Beni tanıyanlar koltukla iÅŸimin olmadığını ve koltuk düşkünü olmadığımı iyi bilirler zaten severek yaptığım bir iÅŸim var. Saygılarımla. Op. Dr. Ahmet Emre BayramoÄŸlu.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük1
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo