Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZLENEN FOTOĞRAF!..

ÖZLENEN FOTOĞRAF!..

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın, ilçedeki bazı oda baÅŸkanlarıyla bir araya geldiÄŸi toplantıdan ortak hareket etme kararı çıktı.

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis BaÅŸkanı Faruk Yazıcı, EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Ä°rfan Erdem, Kdz. EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek, Kdz. EreÄŸli Ziraat Odası BaÅŸkanı Adil Pulat, Madeni Ä°ÅŸler ve Sanatkârlar Odası BaÅŸkanı Atilla Akar, Türk Metal Sendikası EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Yusuf Ziya OdabaÅŸ, MÃœSÄ°AD Kdz. EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Ä°brahim Sezer ve Kdz. EreÄŸli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi BaÅŸkanı Hikmet Tezel’in katılımıyla bir toplantı düzenledi.

Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri konuşulurken, Başkan Uysal konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Karadeniz EreÄŸli, ortak umutlarımızın ve ortak hayallerimizin yeridir. Bu yüzden artık ’Böyle gelmiÅŸ böyle gitsin’ anlayışıyla deÄŸil sorumluluk duygusuyla hareket etmeliyiz.

Bugün burada ortak hareket etme kararı aldık. Bizler EreÄŸli adına ortak bir gelecek vizyonu etrafında toplanmalıyız. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde daha kapsamlı olarak yapacağımız toplantılar ile ilçemizi daha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz. “

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo