Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZGEN, BAŞKAN UYSAL’I ZİYARET ETTİ

ÖZGEN, BAÅžKAN UYSAL’I ZÄ°YARET ETTÄ°

Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, beraberindeki teÅŸkilat personeliyle birlikte Türk Polis TeÅŸkilatı’nın 170.kuruluÅŸ yıldönümü nedeniyle Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Özgen ve beraberindekiler bir süre BaÅŸkan Uysal ile görüşürken polis teÅŸkilatına yönelik katkı ve desteklerinden dolayı BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür etti.

BaÅŸkan Uysal ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirdiÄŸi konuÅŸmasında, “Ãœlkemizde iç güven ortamının saÄŸlanması için fedakârca görev yapan Türk Polis TeÅŸkilatının170’inci kuruluÅŸ yıldönümü kutlu olsun. Milletimizin asayiÅŸ, huzur ve güven içinde yaÅŸamasını, can ve mal güvenliÄŸinin saÄŸlanmasını, temel insan hak ve özgürlüklerinin korunmasını polis teÅŸkilatımıza borçluyuz.

Toplumsal huzurun, sosyal barışın saÄŸlanmasında da fedakârca görev yapan ilçemiz baÅŸta olmak üzere tüm polis teÅŸkilatının kuruluÅŸ yılını kutluyor, polisimize selam ve sevgilerimi sunuyorum. Bu vesileyle bugün hayatta olmayan tüm polis ÅŸehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. “ dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo