Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZEL BİREYLERİN SESİ OLMAK İSTİYOR

ÖZEL BİREYLERİN SESİ OLMAK İSTİYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de özel durumu bulunan Yasin Çiçek, belediye meclis üyesi olmak istediğini bildirdi.
Doğduktan bir süre sonra yakalandığı Yenidoğan Sarılığı nedeniyle Türkçe tanımı ile beyin felci olan Serebral Palsi hastası Yasin Çiçek, 27 yaşına geldiği bugüne kadar pek çok rutin ameliyat olup fizik tedavi görse de ömrünü akülü tekerlekli sandalyede sürdürüyor.
Genç adam, dün gerçekleştirilen Karadeniz Ereğli Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katılarak gündemi takip etti.
Meclis bitiminde ise yanına gittiği gazetecilerden destek isteyen Çiçek, meclis üyesi olup insanlara hizmet etmek istediğini ancak henüz hangi partiye müracaat edeceğine karar vermediğini söyledi.
Sosyal paylaşım platformu Facebook’ta ise kendi sayfasında açıklama yapan Yasin Çiçek, şu notu yazdı:
“Bugün Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısında bulundum. İzlenimim: Kesinlikle Belediye Meclisi’nde "Engelli" bir üye olmalı. Şu an ilçemizde bu görevi hakkıyla yapabilecek bir tek şahsım mevcut. En kısa sürede çalışmalarımız başlayacak. Özel Bireylerin Kalemi Yazar Yasin Çiçek.”
Öte yandan yerel bir gazetede köşe yazarı da olan Çiçek, Ruhi Cöbek Üstgeçidi’nin kullanılmayan ‘engelli asansörünü’, verdiği mücadele sonrası açtırması ile de tanınıyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo