Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZBAKIR, DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

ÖZBAKIR, DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile gerçekleşmesi beklenen görüşmede teşvik konusunu gündeme getireceklerini ifade etti.

1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleÅŸtirilen genel seçimlerden sonra yeniden TBMM’ye giren AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, seçim sürecinde sıklıkla bahsettiÄŸi teÅŸvik konusunda üstün çaba sarf ettiklerini ifade etti.

TeÅŸvik konusundaki giriÅŸimlerinin milletvekilleri ve bakanlar nezdinde sürdüğünü aktaran Hüseyin Özbakır, Zonguldak’ın teÅŸvike ihtiyacı olduÄŸunu hatırlattı. Özbakır, “Seçim sürecinde sıklıkla dile getirdiÄŸimiz teÅŸvik konusu var. Bu konuda ÅŸu ana kadar giriÅŸimlerimiz var. Hem milletvekili arkadaÅŸlar hem de bakanlarımıza konuyu sıklıkla aktarıyoruz. GiriÅŸimlerimiz sürüyor. Bu hafta sonu BaÅŸbakanımız Ahmet DavutoÄŸlu ile bir araya geleceÄŸiz. Orada teÅŸviki tekrar gündeme getireceÄŸiz. BaÅŸbakanımıza anlatacağız. TeÅŸvik konusu Zonguldak’ın en önemli konularından birisidir” diye konuÅŸtu.

Özbakır, önümüzdeki günlerde BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu ile gerçekleÅŸmesi beklenen görüşmede Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu baÅŸta olmak üzere Zonguldak’ın en önemli sorunlarını tekrar masaya yatırılacağını ifade etti. Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Zonguldak’ın sorunlarını en iyi ÅŸekilde takip ediyoruz. Halkımızın içi rahat olsun. Ankara’da Zonguldak için gerekli tüm giriÅŸimlerimiz sürüyor ” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo