Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ORUÇ “EMANET” DEDİ

ORUÇ “EMANET” DEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, “Ereğli’nin daha ileri gitmesi için Cumhurbaşkanımızın emaneti Belediye Başkan Adayımız Erol Şahin’i size emanet ediyorum” dedi.
Oruç, AK Parti İlçe Teşkilat kademeleri ile görüşmeleri amacıyla geldiği Karadeniz Ereğli’de, partinin Keleşler Otel Restoranında, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına yönelik düzenlediği yemekteki konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını iletti. Ereğli’de doğduğunu ve lise tahsilini tamamlayana kadar ilçede kaldığını hatırlatan Oruç, şunları kaydetti:
“EREĞLİ’NİN HAK ETTİĞİ YERE GELMESİ GEREKİYOR”
“Ankara’dan gelirken Akçakoca’dan geçtikten sonra Ereğli tabelasını görünce gözlerim doluyor, gurur duyuyorum. Sadece Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak değil, Ereğlili bir hemşeriniz olarak, sizin kızınız, kardeşiniz olarak tüm samimiyetimle söylüyorum ki; Karadeniz Ereğli’nin hak ettiği yere gelmesi gerekiyor. Karadeniz Ereğli birçok vilayetten daha çok potansiyele sahip. Karadeniz Ereğli önemli projelerle potansiyelini geliştirecek olan bölgenin incisidir. Şuan Ereğli’nin tamamlanması gereken birçok projesi var. Ereğli’nin daha ileri gitmesi için Cumhurbaşkanımızın emaneti Belediye Başkan Adayımız Erol Şahin’i size emanet ediyorum. Ereğli’yi de adayımıza emanet ediyorum.”
ŞAHİN, PROJELERİNİ ANLATTI
AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ise projelerini anlattı. Kenti sivil toplum kuruluşları, odalar ve meslek örgütleriyle birlikte yöneteceklerini öne süren Şahin, “şehirde ‘her şeyi ben bilirim’ mantığı bizleri bu günlere getirdi. Önemli olan kararların istişare edilerek ve toplumun büyük çoğunluğunun memnuniyetini düşünerek yapılmasıdır. Karadeniz Ereğli benim başkanlığında gerçek demokrasiyi ve katılımcı yönetimi inşallah görecektir” diye konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
gülücük4
üzgün1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
yalan dolan

11 Şubat 2019 - 08:19

valla 5 senede akp ereğliye ne yaptı tersanelermı acıldı üniversitemı acıldı 10 bin ögrencimi geldi hep cebinize calıştınız dogruya dogru ... size oy yok artık akp

Yorum Yazın

Canlı Radyo