Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BALCI, RADYOMUZDA KONUŞUYOR!..

BALCI, RADYOMUZDA KONUÅžUYOR!..

EreÄŸli’de, CHP Ä°lçe BaÅŸkanlığı’na aday olacağını katılacağı radyo programında söyleyen YaÅŸar Balcı, eski EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’la görüşme yaptığını bildirdi.

Gazeteci Fikri Kapan’ın 91.7 frekansından yayın yapan radyo EreÄŸli FM’de hazırlayıp sunduÄŸu “Fikri Kapan’la burada konuÅŸalım” programın konuÅŸan Balcı, partisinin ilçe baÅŸkanlığı görevine resmi baÅŸvuru yapması öncesi deÄŸerlendirmelerde bulunuyor.

“POSBIYIK’LA GÖRÜŞTÃœM”
Devam eden programda, gazeteci Fikri Kapan’ın, “Posbıyık’la görüştünüz mü?” sorusu üzerine Balcı ÅŸunları söyledi:
“Evet, ben ilçe baÅŸkanlığına adayım. Partimin her üyesiyle her yerde, her an görüşebilecek medeni cesarete sahibim. Yarın ilçe baÅŸkanı olduÄŸumda, EreÄŸli’de 3 dönem belediye baÅŸkanlığı yapmış bir kiÅŸiyle oturup görüşmem, siyasi istiÅŸare yapmamdan doÄŸal bir ÅŸey olamaz. Birileri baÅŸka yere çekebilir, hiç önemli deÄŸil. Bana küfür eder gibi bazı köşe yazarları da var. Ama yine söylüyorum, 2009 yılında partime katıp belediye baÅŸkanı olarak gösterdiÄŸim adamla her yerde görüşürüm. Kendisini ziyaret ettim. Halil Beyin’in yanında Nezih Anıl vardı, Bir saatten fazla görüştük. ’Sayın baÅŸkanım tarafsız kalın’ dedim. ’Sizden destek istemiyorum’ diye ekledim. O’da bunu söyledi zaten. YaÅŸar balcı olarak, sıradan üyeyle, milletvekiline kadar her kesle görüşürüm. Ãœnal Bey, Åžerafettin Bey, Ä°lçe baÅŸkanıyla görüşmeyecek miyim?”

“KAMUOYUNUN TAKDÄ°RÄ°NE BIRAKIYORUM”
YaÅŸar Balcı, yeniden aday olmama kararı veren mevcut CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Hayrettin Kartal’ın bazı tutumlarını da eleÅŸtirdiÄŸi konuÅŸmasını şöyle sürdürdü:
“Ãœye olduktan sonra 3 ayı dolduran her kiÅŸinin her kademeye aday olabilir. Ä°lçe baÅŸkanımız, birlik ve beraberlikten bahsediyor, güzel. Bizde aynısını söylüyoruz, partimizde kavgaya izin vermeyeceÄŸiz. Defalarca dile getirdik, Sertan Ocakçı arkadaşım deÄŸerli bir arkadaşımızdır. Halk o’nu, 5 yıllığına Belediye Meclis Ãœyesi olarak seçti. Ä°lk önce o görevi baÅŸarıyla tamamlayacaksınız. YaÅŸ itibariyle genç, önünde yıllarda var. Mevcut baÅŸkanın ’ben aday deÄŸilim’ demesini tebrik ediyorum. Ama ’ben aday deÄŸilim, yerime ÅŸunu bırakıyorum’ tavrı doÄŸru bir tavır deÄŸil. Takdiri partililer verecek, sonucu sandıkta göreceÄŸiz. Ä°lçe baÅŸkanının bu tavrı doÄŸru ve etik deÄŸil. Parti içinde, iki adayın olduÄŸu bir seçimde, ’benim adayım ÅŸu, buna oy istiyorum’ demesini kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”

Süren programı “ereglifm.com.tr” ve “ereglihakimiyet.com” internet sitelerinden dinleyebilirsiniz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo